Ghidul jocului Sky Children of Light

ghidul jocului Sky Children of Light

Izolarea ne-a facut pe toti sa cautam metode de a petrece timpul cat mai placut. Jocurile online sunt o varianta, iar Sky Children of Light este in Top 10 jocuri pentru iPhone doar la o simpla cautare pe Google. Este o minunatie de joc pentru ca are grafica de top, muzica care te relaxeaza, aventuri traite intr-o lume magica, prieteni care iti sar in ajutor cand dai de greu. Jocul Sky Children of Light nu este mura in gura si trebuie sa cauti mult niste stele sau spirite ascunse pe harti enorme. Pentru ca nu a fost usor pentru mine in primele zile, m-am gandit sa va ofer un ghid al acestui joc care mi-a intrat la suflet.

Tot ce trebuie sa stii despre jocul Sky: Children of Light

Acest joc este valabil doar pentru cei care au iPhone, dar poate in viitor se va schimba aceasta stare de lucruri si cei cu Android se vor bucura de Sky Children of Light. Jocul a aparut in iulie 2019 si puteti sa va distrati online fara sa bagati bani, dar daca va doriti anumite costume, masti sau vraji, puteti sa bagati mana in buzunar. Nu va recomand pentru ca vine o perioada de criza economica.

Personajul tau, un copil al luminii, trebuie sa gaseasca stele care ii vor da aripi. Pentru fiecare stea gasita o sa primesti o pereche de aripi. Cu cat strangi mai multe, cu atat poti sa ajungi mai departe si mai sus. Daca stai prea mult in ploaie sau te ataca un animal care scoate sunete ciudate, poti pierde din numarul aripilor.

Trebuie sa eliberezi niste spirite din fiecare harta, iar aceastea iti vor da la schimb anumite gesturi: a aplauda, a fluiera, a arata intr-o directie, a te speria, a fi timid, a chema la tine pe cineva si multe altele.

Lumanarile reprezinta moneda de schimb in jocul Sky Children of Light. Poti face lumanari daca strangi lumini oferite de alte lumanari din joc. Inimile reprezinta o varianta imbunatatita a lumanarilor. Trei lumanari reprezinta o inima. Poti sa primesti si sa trimiti inimi la jucatorii cu care te-ai imprietenit in joc. Acestora poti sa le dai porecle ca sa stii cum sa ii gasesti. De exemplu: Alexa, marti, blue, padure etc.

Exista chat in acest joc si se poate debloca cu prietenii apropiati. Exista anumite banci unde daca aprinzi o lumanare poti vorbi si cu un strain daca se aseaza langa tine. Multi vorbesc engleza, dar am intalnit si jucatori din Asia si nu am inteles nimic din ce tastau. E o optiune pentru nivele avansate, o masa cu niste scaune pe care o poti lua cu tine peste tot. Acolo se poate aseza oricine ca sa poata discuta diverse chestiuni legate de joc sau orice altceva.

Sfaturi pentru incepatori

  1. Nu te grabi. Poti termina jocul in 7 ore sau mai mult, dar o sa pierzi multe zone superbe daca esti pe viteza.
  2. Cauta lumina. Stelele reprezentate de copiii luminii, dar si spiritele emana o lumina si le poti gasi mai repede. Cauta o zona inalta de unde poti sa privesti o mare parte din harta si o sa gasesti locatia acestora.
  3. Daca esti intr-o harta si nu stii ce sa mai faci, da click in dreapta sus la Settings. Acolo ai optiunea sa te intorci direct acasa, la baza de unde pleaca toti jucatorii.
  4. Sa iti faci prieteni cat mai multi. Au fost anumite zone periculoase si nu stiam drumul, dar un prieten cu experienta in jocul Sky Children of Light m-a ajutat enorm ca sa trec nivelul. In general e bine sa umbli cate 2 jucatori in aceasta aventura pentru ca anumite porti nu pot fi deschisedoar de un singur jucator.
  5. Cauta peste tot daca vrei sa eliberezi toate spiritele din joc. Exista locuri unde sunt pitite si nu se zaresc la o prima vedere. Incearca sa vezi o camera din mai multe unghiuri, din colturi diferite in cautarea lor.

Daca aveti experienta la jocul Sky Children of Light si puteti sa veniti cu anumite completari, sa folositi cu incredere sectiunea de comentarii. Daca va plac jocurile cu eroi puteti incerca Empires and Puzzles pe care il joc de cel putin 7 luni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link