Avem cotele pentru prezidentiale

cotele pentru prezidentiale

O casa de pariuri a afisat cotele pentru prezidentiale si asa cum era de asteptat Klaus Iohannis este favorit cu o cota de 1.30. Viorica Dancila si Dan Barna au cota 6 la victorie, Mircea Diaconu cota 25, Theodor Paleologu cota 100, Kelemen Hunor cota 250, Alexandru Cumpanasu cota 100 si Ramona Ioana Bruynssels are cota 700. Cu sanse foarte mici sunt Viorel Catarama si Catalin Ivan care au cota 1000. Aceste cote pentru prezidentiale sunt pentru victoria finala, nu cine ajunge in turul 2 despre care o sa discutam in urmatorul paragraf. Pentru cei care sunt la inceput in lumea pariurilortrebuie sa explic cateva lucruri. O cota mica, de exemplu Iohannis are 1.30, inseamna ca acel eveniment are sanse foarte mari sa se intample. O cota foarte mare, cota 1000 la Viorel Catarama, inseamna ca sunt sanse foarte mici ca acesta sa devina Presedintele Romaniei.

De ce au scazut in sondaje Dancila si Barna?

In urma unui articol publicat pe ziare.com Toti oamenii presedintelui. Ai presedintelui OMV publicul larg a aflat niste informatii importante. Sotul Vioricai Dancila, Cristinel Dancila lucreaza la OMV pe un salariu de 8000 euro/luna, iar sotia lui Dan Barna, Olguta Dana Totolici, Head of Reward & Respect Labour Litigation Department lucreaza la aceeasi firma tot pe 8000 euro/luna. Daca cei care sustin PSD, in special romanii nationalisti s-au gandit ca sotul Vioricai Dancila lucreaza pentru straini, sustinatorii lui Barna au strambat din nas pentru ca acesta nu a trecut salariul sotiei in declaratia de avere.

Politicienii americani, cand intra in cursa pentru alegeri prezidentiale, au familia imaculata si totul e transparent in legatura cu afacerile membrilor familiei. Nu poti sa fii presedintele unei tari, iar sotia sa lucreze pentru China sau fiul tau sa fii executat in trecut cativa ani de puscarie pentru trafic de droguri. Politicienii nostri cred ca merge si asa, dar toata presa este cu ochii pe ei in preajma unor alegeri importante.

Viorica Dancila a mai primit o lovitura puternica – Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, luni, prin vot, ca Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi nu sunt apti pentru functia de comisar european.

Dan Barna a facut inca o greseala majora. A venit cu propunerea de a acorda romanilor care se intorc in tara o serie de facilitati. Mai precis, proiectul acestei legi propune o scutire de la plata impozitului de 10% pe veniturile din salarii obtinute la intoarcerea in tara.

Scutirile sunt privilegii si creeaza diferente mari intre cetatenii acestei tari. Nu putem sa luptam impotriva pensiilor speciale si apoi sa oferim scutiri celor plecati in afara tarii. Ar fi bine sa avem o tara unde oamenii se intorc de placere, nu pentru ca sunt scutiti de impozite. Romanii au plecat pentru ca aici se traieste rau si noi toti trebuie sa schimbam asta.

Sa nu credeti ca Iohannis este favoritul meu. In afara de gestul inspirat de a se aseza la masa Guvernului Romaniei cand se discuta Ordonanta 13, Presedintele Romaniei a fost absent. A renuntat si la Codruta Kovesi doar ca PSD sa nu il dea jos printr-un referendum. Nu este un sef de stat activ care se implica in adevaratul sens al cuvantului.

Indiferent ce preferinte aveti in politica, ar fi bine sa mergeti la vot. Vocea voastra trebuie sa se faca auzita si in ziua alegerilor, puterea este in mainile voastre. Cotele la pariuri pentru prezidentiale se vor misca in urmatoarele zile in functie de actiunile si declaratiile candidatilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link