Cum să adaugi pe cineva într-un grup pe WhatsApp

whatsapp


Dacă nu știi cum să adaugi pe cineva într-un grup pe WhatsApp, ai ajuns unde trebuie. În acest articol îți voi explica ce ai de făcut pas cu pas.
În primul rând intri în aplicația WhatsAapp. Apeși pe grupul în care vrei să adaugi un prieten. Apoi clic pe zona de sus, acolo unde scrie numele grupului. Ai diferite setări, de la dezactivare sunet, ton personalizat, mesaje marcate, media până la linkuri. Următoare mișcare este clic pe Adăugați participanți, introduceți numărul de mobil al prietenului vostru și gata.

Cum să faci pe cineva admin pe un grup de WhatsApp?
E destul de simplu. Clic pe cel pe care vrei să îl faci admin, dar ții apăsat mai mult. Îți apar detalii, apel vocal, apel video, trimiteți mesaj, adăugați la contacte, creați admin de grup și eliminare din grup. Clic pe creați admin de grup și problema a fost rezolvată.
Eu cu niște prieteni buni avem un grup despre fotbal așa cum se vede în poza de mai sus. Și ne este ușor să comunicăm atunci când trebuie să ieșim la mișcare pe un teren sintetic. Cei care sunt în grup confirmă repede dacă vin sau nu la un meci de fotbal de amatori.
Asta e unul din motivele pentru care un grup de pe WhatsApp îți poate face viața mai ușoară.

You may also like...

1 Response

  1. Vali says:

    Grup persoane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link