Cei mai buni eroi de 3 stele din Empires and Puzzles

cei mai buni eroi de 3 stele din jocul Empires and Puzzlies

Cei mai buni eroi din jocul Empires and Puzzle sunt cei de 5 stele, in special cei din Sezonul 2 si Sezonul 3. Pana o sa ai o echipa de 5 eroi de 5 stele va dura cel putin 6 luni sau 1 an daca nu bagi bani in joc. O perioada buna de timp vei lupta cu eroi de 3 stele, posibil de 4 stele. Eroii de 3 stele sunt foarte importanti la inceputul jocului, dar si mai tarziu cand o sa participi la War unde ai nevoie de cel putin 4 echipe de top formate din 6 eroi care sa fie la maxim.

Eroii de 3 stele sunt baza armatei tale, sa nu uiti asta. De exemplu, eu am in echipa mea defensiva 4 eroi de 4 stele, dar si un erou de 3 stele. Bjorn este din sezonul 3 si ataca cu 200% primul dusman si apoi cu 350% un alt dusman random. Cand ajung la un boss din orice sezon si acesta ramane singur, Bjorn loveste cu 200% si apoi cu 350% in acelasi dusman si il distruge. Cu aceasta combinatie letala Bjorn are cel mai mare atac din echipa mea. Iar echipa mea defensiva este formata din Grimm, Sabina, Kashhrek, Li Xiu si Bjorn.

Care sunt cei mai buni eroi de 3 stele din jocul Empires and Puzzles?

Ca sa fie mult mai usor pentru voi, cei carte sunteti la inceput in jocul Empires and Puzzles, o sa impart eroii de 3 stele pe culori. Asa ca o sa incep cu eroii de culoare rosie. Daca ai alta parere despre cei mai buni eroi de 3 stele din acest joc, poti sa folosesti cu incredere sectiunea de comentarii de la finalul articolului.

Eroi de 3 stele de culoare rosie

Namahage este un erou fast, adica se incarca repede si are un atac foarte mare. Bloodthirst este vraja lui si ii creste atacul cu 20% la fiecare lovitura primita. Cand o sa ajungi la orice boss, Namahage va avea un atac foarte puternic pentru ca a primit multe lovituri pana la faza finala.

Hawkmoon cu costum – este un erou de 3 stele important, mai ales daca are costum pentru ca regenereaza viata cu 378% pentru toti eroii din echipa ta in urmatoarele 3 ture. In plus, toti aliatii primesc +30% atac pentru urmatoarele 3 ture.

Azar – este un erou fast si reduce mana dusmanului lovit cu 25%. Azar este foarte buna impotriva unui boss care are un atac mare si nu vrei ca acesta sa se incarce ca sa te loveasca cu atacul special. Daca mai ai inca 2 eroi in echipa care reduc mana boss-ului, o sa castigi sigur.

Nashgar – este tot un erou care se incarca repede. In plus, dumanul lovit de Nashgar va pierde 42 din viata timp de 6 ture.

Bauchan – este unul dintre cei mai buni eroi de culoare rosie pentru ca are 830 viata. Poate fi folosit ca erou tank, chiar in mijlocul echipei tale. Bauchan reduce mana la toti dusmanii cu 20%. In plus, ii loveste pe toti, dar nu are un atac stralucit.

Eroi de de 3 stele de culoare verde

Nu sunt multi eroi de 3 stele culoare verde de top in jocul Empires and Puzzles, dar chiar daca sunt putini, Belith, Brienne si Berden sunt foarte importanti.

Belith – este un vindecator. Vindeca toti aliatii din echipa ta cu 30% din viata lor si in plus face sa dispara toate optiunile si beneficiile dusmaniilor denumite buffs. De exemplu face sa dispara capacitatea lui Boldtusk de a da 48% atac la toata echipa lui, in cazul in care Boldtusk este in echipa adversa.

Brienne – este un erou mediu, dar este foarte bun impotriva titanilor pentru ca ofera 25% atac la toti aliatii si inca 20% in plus de fiecare data cand sunt atacati. Daca ai langa acest erou inca unul cu Spirit Link (Kailani sau Gunnar), intreaga ta echipa devine o forta in atac.

Berden – este un erou fast si ataca cu 300%, in plus eroul advers care este lovit de Berden va avea -20% atac timp de 6 ture. Este indicat sa aveti cati mai multi eroi fast (rapizi) in echipa ca sa loviti in adversari mult mai repede, in special la Raids.

Eroi de 3 stele de culoare mov

Balthazar este unul dintre cei mai buni eroi de aceasta culoare pentru ca este fast si are un atac devastator. Il puteti folosi ca sniper, adica ultimul erou din stanga sau din dreapta echipei voastre.

Bjorn – este preferatul meu dintre toti eroii de 3 stele din jocul Empires and Puzzles. Are cel mai mare atac si rezista in multe lupte. Cand mai are putin din viata, toti aliatii primesc 5% in plus la atac datorita Midgard Realm.

Tyrum – este un erou fast si in plus are o vraja prin care face sa dispara toate beneficiile dusmanilor denumite buffs. Daca aveti costum la acest erou, merita din plin sa il pastrati.

Chochin – pe acest erou care loveste in 3 adversari, l-am castigat la Summon in Atlantis si e din aceeasi familie cu Namahage, erou de culoare rosie. Daca ii ai pe amandoi in echipa ai +2% mana in plus, iar daca ai 3 eroi din aceeasi familie ai +4%.

Eroi de 3 stele de culoare galbena

Bane – este printre primii eroi pe care ii primiti la inceputul jocului si ar fi bine sa il tineti in echipa pana aveti noroc de un erou de 4 stele de culoare galbena. Bane este fast si are un atac devastator.

Melia – o puteti castiga la Summon Gate la Atlantis si este folosita des in turnee de 3 stele ca tank.

Gan Ju – este un erou fast care reduce mana inamicului cu 25% dupa ce acesta din urma a fost lovit. In echipa cu Belith si Bauchan poate face viata grea oricarui boss din jocul Empires and Puzzles.

Kailani – este un erou slow, adica se incarca foarte greu, dar va poate ajuta mult echipa. Kailani are vraka Spirit Link prin care imparte atacul primit de la inamici catre toti aliatii. Astfel eroii din echipa ta primesc doar o parte din atacul total si astfel un erou lovit in plin scapa cu viata. In plus, Kailani ofera +63% defense pentru 5 ture.

Eroi de 3 stele de culoare albastra

Valen – este un erou fast care are un atac foarte bun. Inamicul lovit de Valen va avea -28% defense pentru 6 ture. Sa il pastrati pentru War sau alte turnee importante.

Gunnar – e un erou slow si face acelasi lucru ca Kailani pentru ca are Spirit Link. Daca sunteti la inceput si il folositi ca tank , adica in mijloc in echipa defensiva, o sa castigati multe Raiduri.

Ulmer – loveste in toti dusmanii si le reduce defense cu -28%, pacat ca Ulmer este un erou slow.

Nordri – este un erou pe care il puteti obtine in Sezonul 3. Loveste in 3 inamici si le reduce acestora defense cu -54% daca apoi loviti iar cu un erou de culoare albastra. Daca ii ai in echipa pe Grimm si Nordri o sa fii o forta in jocul Empires and Puzzles.

O sa gasesti pe Google alte articole despre cei mai buni eroi din acest joc, dar important este sa iti faci o echipa care sa se potriveasca personalitatii tale: un stil ofensiv sau defensiv.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link