Finalul filmului Extraction

Extraction

Daca nu ati vazut filmul Extraction, nu cititi acest articol pentru ca o sa aveti parte de spoilere. Extraction este regizat de Sam Hargrave care isi face debutul in aceasta noua postura, el find la baza un cascador renumit, intr-un film de actiune ce are un final care lasa loc de interpretari. Sam Hargrave a pus umarul la realizarea filmelor John Wick si Deadpool 2 si a regizat cateva scene de lupta memorabile. Aceasta creatie cinematografica o puteti viziona pe Netflix, iar scuza ca nu aveti timp de filme nu mai are valabilitate in vremuri de carantina.

Filmul Extraction a fost inspirat din banda desenata Ciudad creata de Ande Parks , Joe Russo , Anthony Russo , Fernando León González si Eric Skillman. Fratii Russo, Antony si Joe sunt foarte cunoscuti in lumea cinematografica pentru ca au regizat Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame si Captain America: The Winter Soldier.

Personajul principal din Extraction este Tyler interpretat de actorul australian Chris Hemsworth, cunoscut de toata lumea ca Thor. Chris Hemsworth este acum un mercenar, fost militar in trupele speciale. Acesta este angajat sa il salveze pe Ovi Mahajan, copilul unui traficant de droguri aflat momentan in inchisoare. Ovi a fost rapit de Asif, un rival care nu da inapoi cand e vorba de banii lui si arunca copii de pe bloc fara remuscari. Tyler impreuna cu o echipa de profesionisti sunt trimisi sa il scoata pe Ovi din mainile infractorilor inarmati pana in dinti.

Este Tyler in viata la sfarsitul filmului Extraction?

Cine a vazut filmul stie exact la ce ma refer. Tyler este impuscat in gat, pe un pod, chiar inainte ca Ovi, copilul traficantului sa ajunga la elicopter. Tyler cade in rau si nimeni nu mai credea ca mai poate supravietui pentru ca rana parea grava. In plus, fusese impuscat de mai multe ori si era epuizat dupa o vanatoare de aproape 24 de ore.

Dupa cateva luni, Nik, o prietena buna a lui Tyler il executa pe Asif in toaleta barbatilor. In acest fel il razbuna pe Tyler si cu aceasta ocazie adolescentul Ovi va fi in siguranta pentru ca este foarte improbabil sa se puna in miscare o rapire in viitor. Rivalul tatalui sau, al traficantului de droguri, a fost ucis si razboiul dintre cele 2 clanuri se poate incheia.

Dupa 8 luni, Ovi se duce la un bazin si sare in apa de la inaltime si sta pe fundul piscinei cateva secunde inainte sa iasa la suprafata. Cand ia prima gura de aer, un barbat care seamana mult cu Tyler il priveste de la distanta, iar fimul se termina inainte ca Ovi sa vada cine este acest om.

Ovi si Tyler la finalul filmului

Ultima scena in care Ovi sare in apa este la fel ca prima scena din film in care Tyler sare intr-un rau de la mare inaltime. Apa reprezinta curajul si moartea. Tyler si-a pierdut sotia si copilul si nu ii mai este frica de moarte. Pentru Tyler apa reprezinta amintirea copilului lui cand se juca pe plaja si saritura in apa reprezinta felul in care discuta cu moartea de aproape.

In contrast cu Tyler care sare fara frica in apa, Ovi la inceputul filmului este fricos, fara tupeu. Nu se duce sa vorbeasca cu o fata, desi aceasta ii zambea si toti prietenii il indemnau sa se duca sa schimbe 2 vorbe cu adolescenta. Tyler descopera un motiv de a trai prin salvarera lui Ovi, iar adolescentul care trece prin multe pana sa fie salvat, se desparte de frica fara sa mai stea pe ganduri. La finalul filmului sare de la inaltime in piscina, iar neincrederea nu ii mai apasa pe suflet.

In banda desenata Ciudad, Tyler traieste, grav ranit pe un pat de spital. In film cred ca s-a intors la Ovi si este in viata. Voi ce credeti? Este Tyler in ultima scena sau este tatal lui Ovi, traficantul de droguri care a iesit din inchisoare?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link