Sfaturi generale pentru o viață mai bună

1. Dacă ai un proiect de scris, în loc să folosești ca sursă Wikipedia, ar fi bine să cauți pe net encyclopedia Britannica. Sursele din encyclopedia Britannica sunt mult mai credibile.
2. Dacă e întuneric în apartament sau în casă și nu ai curent electric, poți să folosești lanterna telefonului mobil ca să te deplasezi. Dar ar fi bine să îndrepți lanterna spre tavan și nu spre podea. Astfel poți să vezi la distanță mult mai mare.

Sfaturi pentru sanatate

3. Îți place să faci sală, dar nu ai timp de stretching? Poți să faci exerciții de stretching acasă, atunci când te uiți la un serial Tv și dacă chestia asta devine obicei, o să îmi mulțumești mai târziu. Eu fac așa de mulți ani, chiar dacă urmăresc un meci de fotbal, un film de acțiune sau orice altceva la televizor sau PC.

4. Dacă ai pierdut un câine sau o pisică și ai de gând să pui poza animalului pe străzi, ai grijă să ai o imagine mare și numărul de mobil de contact să fie vizibil de la o distanță apreciabilă. Șoferii nu coboară din mașini ca să citească afișul, dar îl pot vedea în trecere dacă poza animalului este foarte mare.

Sfaturi pentru telefonul modern din dotare

5. Dacă ai o aplicație în mobil la care trebuie să faci update, nu te grăbi. Caută în primul rând informații pe net despre update la acea aplicație de la utilizatorii care au făcut deja pasul ăsta. Eu fac așa pentru că la iPhone nu se știe niciodată când ai o surpriză neplăcută.
6. Ești la un concert sau un stadion de fotbal și vrei să faci zeci de poze. Nu folosi flash-ul mobilului pentru că luminile scenei sunt de sute de ori mai puternice decât flash-ul tău. Așa o să ai poze de calitate bună cu care să te lauzi la prietenii tăi.

Sursa poză TechRepublic

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link