Haine pentru copii

matching family outfits

Familia reprezintă totul în viața asta. Atunci când dai de greu, doar puțini oameni mai rămân lângă tine, prietenii foarte apropiați și familia ta. Iar asta o știu din proprie experiență, nu din filme sau cărți. Iar de 1 an, fratele meu are o fetiță frumoasă foc care se joacă non-stop și zâmbește cât e ziua de lungă. Si fratele meu caută mereu haine drăguțe ca să o îmbrace pe cea mai importantă persoană din viața lui.

Nu există zi, în care fratele meu să nu navigheze pe internet după ultimele apariții de haine drăguțe sau cum le place americanilor să spună cute baby clothes. Într-o zi eram pe Centru Vechi din orașul nostru natal, eu, fratele meu și nepoata mea și ne-am întâlnit cu un prieten vechi din copliarie. Și omul ne-a întrebat de unde cumpărăm hainele pentru nepoata mea, iar fratele meu a glumit și a spus că cea mică se îmbrăca mai bine ca el. Noi zâmbeam, dar sunt conștient că hainele pentru copii nu sunt ieftine și e bine să cauți prin magazine, dar asta înseamnă să o iei la pas prin toate locațiile unde se vând hăinuțe sau varianta mai bună: umbli pe net și să găsești reduceri importante.

Dar am început să caut și eu jucării și haine pentru nepoata mea și mi-am adus aminte cât de bine arată hainele părinților care se asortează cu tricourile copiilor sau cum le place vorbitorilor de limba engleză să spună matching family outfits. Hainele contează enorm în societatea în care trăim, indiferent unde suntem și ce slujbă avem, ce prieteni cu bani avem sau de unde ne tragem sau mai bine spus unde avem rădăcini. Așa că dacă îți place să te îmbraci bine, ar fi bine să bagi mâna în buzunar și să îi cumperi și copilului tău haine drăguțe și de calitate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link