Culoarea roz te face să te simți mai fericită

sutien roz

Fiecare vară aduce multe suprize plăcute. Nu este niciodată un moment prea devreme sau prea tarziu ca să începeți să vă gândiți la un costum de baie. Chiar dacă ești una dintre acele persoane cu puține șanse de a prinde un val sau o pauză de la piscină, există o serie de costume de baie care sunt pe placul tău.

Costumele de baie trebuie să fie practice, suficient de durabile turele intense de înot, dar destul de plăcute și distractive pentru a fi purtate la piscină. Cel mai des, costumele de baie sunt folosite la înot în bazin, la scufundări (la mică adancime), la aerobicul de apă, la jogging-ul aqua. Cele mai multe costume de practică vizează amestecarea tehnologiei de performanță de ultimă generație cu stilul.

Un stil preferat de înotătorarele tinere în aer liber sunt costumele de antrenament minimalist pentru ca ofera o siluetă mai elegantă și revelatoare. Cu niste curelele subțiri, costumele minimaliste duc la o piele mai expusă și, prin urmare, la mai puține linii de bronz. Aceste costume vin într-o varietate largă de modele, în culori mai strălucitoare decât alte modele de costume. Multe femei cumpără o dimensiune mai mică decât în mod obișnuit pentru a asigura o fixare strânsă. Eu nu sunt de acord cu această practică pentru că deși inițial oferă o fixare bună, cu timpul starea de disconfort se va instală treptat.

la piscina

Pentu vara acestui an 2019 eu mi-am ales un costum care să îmi ofere încredere în mine cât și protecție de situațiile mai puțin plăcute pe care cu toții le-am văzut în presa națională sau internațională la anumite vedete când costumul de baie a fost buclucaș.

O prietenă mi-a recomandat magazinul Plaja.biz și în timp ce mă uitam să văd produse comercializează, am observat un costum de baie din două piese, sutienul are cupele întărite, închidere metalică la spate și este reglabil la gât. M-am bucurat nespus când am văzut că slipul este clasic și inserțiile de material sidefat la sutien și slip oferă o eleganță aparte. Culoarea sutienului este roz foarte plăcut, iar în combinație cu slipul negru oferă o imagine plăcută. 

Rozul este una dintre culorile mele preferate de purtat atunci când garderoba trebuie să fie zdruncinată puțin. Dacă și tu preferi tonuri luminoase, puteti încerca să adăugați doar o pată de roz în rutina obișnuită. Această culoare te va face să te simți mai fericită. O modalitate reușită de a adăuga niște roz în dulapul dvs. este să o asociați cu alb-negru. Acest trio este sofisticat și ușor, și ne amintește de o prajitură napolitană.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link