Rocketposts si retelele de socializare

Rocketposts

Am 5 siteuri pe care scriu des, 2 sunt despre sport, 1 pe nisa de carti si 2 generaliste. Ma ocup in special de cele mai puternice dintre ele, dar scriu pe toate 5, dar trebuie sa fac si promovare pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest. Iar asta imi mananca mult timp pentru ca nu este usor sa faci promovare pe retelele de socializare la cat mai multe articole de top. Prefer sa scriu un articol de calitate in perioada de timp in care promovez pe social media. Acum cateva zile, am gasit siteul Rocketposts care mi-a facut viata mai usoara in aceasta privinta.

Ce este Rocketposts?

Rocketposts este o platforma unde poti introduce mai multe conturi de retele de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest si Twitter. Un cont nou se deschide foarte rapid, mi-a luat mai putin de 1 minut sa introduc un nume, mail si parola. Daca vrei sa promovezi un articol de pe blogul tau pe mai multe retele de socializare in acelasi timp, intri in cont si in stanga sus ai un buton “Creeaza o postare” pe care trebuie sa dai click, apoi scrii linkul tau si alegi daca vrei sa fie promovat in acel moment sau sa il programezi pentru mai tarziu.

La “Planificari” poti sa setezi ce linkuri vrei sa promovezi in urmatoarele 30 de zile pentru ca ai un calendar, plus o statistica cu ce linkuri au fost deja promovate in social media si cele care urmeaza. Unul din avantajele principale ale platformei Rocketposts este ca ai 7 zile gratis ca sa vezi daca ai nevoie de asa ceva.

Ce preturi are acest instrument de postari in social media?

Rocketposts are 3 abonamente lunare pentru postari pe social media de unde sa alegi pentru amatori, dar si pentru profesionisti. Primul abonament are pretul de 6.95 Euro si include 55 de conturi de social media care pot fi adaugate in cont, plus spatiu de stocare de 200 MB.

Al doilea abonament lunar costa 19.95 Euro si iti permite sa introduci 250 de conturi de social media unde poti sa faci promovare rapid si un spatiu de stocare de 500 MB.

Al treilea abonament costa 81.95 Euro cu un spatiu de stocare de 1000 MB si 1500 de conturi de social, plus un creator de imagine unde poti modifica poza, poti adauga filtre sau watermark ca lumea sa stie ca este realizarea ta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link