Cum sa adaugi o conversatie pe WhatsApp in top?

WhatsApp si conversatie in top

In lista de prieteni pe WhatsApp sunt persoane importante din viata ta, cum ar fi parintii, cel mai bun prieten, iubita ta etc. Ca sa nu te incurci, poti sa adaugi o conversatie pe WhatsApp in top cu pin si astfel ea va ramane acolo chiar daca o sa primesti mesaje noi de la alti amici din agenda ta. E o optiune buna pentru cei care au foarte multi prieteni pe aceasta retea de socializare si nu vor ca un emoticon cu inimioara trimis iubitei sa ajunga la profesorul de sport. Eu sunt intr-un grup de fotbal si unul dintre colegii mei in loc sa ii trimita mesaj iubitei, a trimis pe grup mesajul: Te iubesc, pisic! De atunci, toti am inceput sa glumim cu el asa: te pup pisic, te salut pisic etc.

Care este modalitatea de a fixa o anumita conversatie pe WhatsApp in top?

Ca sa adaugi o persoana apropiata in top pe Whatsapp, daca ai iPhone, trebuie sa dai click pe conversatie si sa glisezi spre dreapta si acolo ai 2 optiuni: “Necitit” si “Fixati”. Alege butonul “Fixati” si acum conversatia iti va aparea mereu prima cand intri pe aceasta retera de socializare, exact ca in imaginea de mai jos.

Daca ai un mobil pe Android, trebuie sa dai click pe acea persoana si sa tii hold mai mult si apoi sa alegi iconita cu Pin. Operatiunea asta e valabila si pentru grupuri, nu doar pentru anumite persoane. Poti sa tii in top doar maxim 3 persoane sau grupuri, asa ca alege cu grija cine este important pentru tine pe WhatsApp.

Alte optiuni ale acestei retele de socializare

Ca sa raspunzi la o anumita intrebare sau expresie poti sa selectezi un mesaj primit si sa raspunzi exact acolo. E posibil ca unii sa iti trimita 2 sau mai multe intrebari si trebuie sa raspunzi la fiecare pe rand. Glisezi intrebarea trimisa de prietenul tau spre dreapta si sub ea scrii raspunsul tau. E destul de simplu.

Poti sa dezactivezi pentru o anumita perioada mesajele unui prieten care e prea insistent. Activezi optiunea “Mute” si il poti dezactiva temporar pentru 8 ore, o saptamana sau 1 an. Ca sa faci asta trebuie sa accesezi optiunile contactului, alegi Contact Info pentru iPhone sau View Contact pentru Android si apoi activezi optiunea “Mute”.

Daca vrei ca un cuvant sa fie ingrosat, inainte si dupa el pui semnul steluta
*exemplu* , iar daca vrei sa fie cuvantul inclinat folosesti semnul asta _ ca in cuvantul urmator _exemplu_

Vor mai urma articole despre optiunile acestei retele de socializare, asa ca stati pe aproape.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link