Se lucreaza la sezonul 2 din Squid Game

squid game

Cand a aparut prima oara Squid Game pe Netflix, eram in plina pandemie si eu ma uitam la seriale si filme bune, ca multi altii de pe Terra. Serialul Squid Game a rupt norii din punct de vedere al statisticii audientelor si toata lumea vorbea de bine acest tv show asa cum zic americanii. Ce face omul pentru bani multi, pana unde este in stare sa mearga, cat de manipulatori pot fi unii prieteni care sunt falsi si urmaresc doar agenda proprie, cum se schimba unii ca trestiile in vant, toate acestea au facut din acest serial unul de top.

Cine a confirmat ca vom avea parte de un nou sezon al serialului Squid Game?

Ted Sarandos, unul din sefii Netflix, a confirmat pentru The Verge ca se lucreaza deja la sezonul 2 al serialului Squid Game. Acesta a declarat ca Universul Squid Game abia a inceput, dar nu a precizat o data anume cand va aparea noul sezon pe Netflix.

Acest serial a avut un succes nebun in prima luna pentru ca in primele 28 de zile de la lansare, peste 1 miliard si jumatate de ore au fost dedicate de oamenii de pe intreaga planeta acestui serial. Niciun alt tv show nu a mai atins aceste numere. Ca sa va faceti o idee, pe locul 2 se afla serialul Bridgerton cu 600 de milioane de ore in fata televizorului, in acelasi interval de timp.

Netflix m-a ajutat mult in pandemie, chiar daca am HBO sau alte site-uri de filme. Mi-am facut un program si in fiecare zi faceam sport, citeam carti SF sau dark fantasy, curatenie in fiecare camera si ma uitam la filme si seriale. Dragostea pentru filme, actori si actrite mi-a fost inoculata din copilarie. Am crescut cu bunicul meu care iubea filmele si ma ducea des la cinema cand eram mic. Numele lui a fost Voiculescu, tatal mamei mele, si datorita lui sunt innebunit dupa filme si seriale de top.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link