Imagine noua din filmul John Wick 3

Imagini noi din John Wick 3

Keanu Reeves și-a relansat cariera când a jucat pentru prima oară rolul unui asasin plătit pe nume John Wick. Filmul din 2014 a fost surpriza plăcută din acea perioadă, dar în același timp i-a propulsat în topul celor mai buni regizori pe Chad Stahelski și David Leitch.

Dacă Leitch s-a ocupat de Atomic Blonde și Deadpool 2, Chad Stahelski a regizat John Wick: Chapter 2 și acum este cel care decide tot pe platoul de filmare la al 3-lea film al trilogiei. A fost o mișcare inteligentă din partea lui Leitch pentru că Deadpool 2 a avut un succes nebun deoarece a strâns peste 729 de milioane de dolari din bilete de pe tot globul.

Keanu Reeves a publicat câteva imagini pe contul lui de Twitter din filmul John Wick 3: Parabellum, în care este călare pe un armăsar în New York, probabil ca să scape de alți asasini care sunt pe urmele lui. Dacă nu ați văzut John Wick 2, Keanu Reeves îl ucide pe un șef mafiot chiar în hotelul The Continental, lucru interzis pentru că este o zonă neutră pentru toți criminalii plătiți din toată lumea.

Filmul John Wick 3: Parabellum va rula în cinematografele din România începând din 17 Mai 2019.
Alături de Keanu Reeves vor mai juca actorii: Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Halle Berry o va interpreta pe Sofia, Laurence Fishburne va juca rolul lui Bowery King, Ian McShane va fi Winston, Jason Mantzoukas va juca rolul lui Tick Tock Man, Lance Reddick va fi Charon și Mark Dacascos îl va interpreta pe Zero.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link