Modelul de declaratie pe propria raspundere

declaratie pe propria raspundere

Modelul de declaratie pe propria raspundere a fost modificata si nu mai trebuie sa completezi o mie de date. Aceasta declaratie pe propria raspundere este necesara pentru a iesi din casa pentru cumparaturi, pentru medicamente, activitate fizica sau alte motive justificate cum ar fi intretinerea unui copil, asistenta persoanelor in varsta, bolnave sau cu dizabilitati ori deces al unui membru de familie.

Primul model al acestei declaratii era stufos pentru ca nu putem sa scapam de birocratie nici in vremurile pandemiei de coronavirus. In primul model trebuia sa completezi numele parintilor, CNP, seria si numarul de pe cartea de identitate sau buletin si pentru ca opinia publica a cerut un model mai simplu, Guvernul Romaniei si-a dat seama de greseala si a scos altul mult mai simplu si mai usor de completat.

De unde poti sa descarci modelul de declaratie pe propria raspundere

Singurul site de incredere de unde poti sa descarci declaratia pe propria raspundere este stirioficiale Este un site realizat in colaborare cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Dupa ce ai intrat pe site, in dreapta o sa gasesti Instrumente utile ca in poza de mai jos

Apoi dai click pe “Descarca de aici” si o sa ai modelul de declaratie. Aceasta declaratie poate fi completata si online, dar si de mana. Daca esti persoana fizica si iesi din casa sau apartament sa cumperi lapte, oua, apa, conserve, fructe si paine de la Mega, nu te intereseaza Modelul de Adeverinta angajator. Tu ai nevoie doar de Model – Declaratie pe proprie raspundere.

Nu accessati alte siteuri pentru a face rost de aceasta declaratie. Unii infractori s-au mutat in online de cand este carantina in Romania. Nu are rost sa va lasati datele personale, nume si prenume plus adresa pe un site obscur.

Unde gasesti acest model de declaratie la tine in cartier?

Cred ca o sa gasesti la librarii, papetarii sau mici magazine care au Xerox aceasta declaratie. Eu am fost la mine in cartier si la un magazin care avea Xerox asteptau cel putin 5 persoane afara pentru ca o contabila copia multe acte la xerox in magazin.

Nu am avut rabdare sa astept 20 de minute si m-am dus la o papetarie care le avea deja pregatite. Pentru 1 leu am primit 13 modele de declaratie ca sa pot sa ies la cumparaturi legal. Am petrecut doar 15 secunde in papetarie, am intins banii si am primit hartiile. Vreau sa fiu responsabil si sa respect legile din Romania.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link