Informații noi despre filme și seriale

A apărut primul poster al filmului Hotel Artemis în care joacă Jodie Foster, Jeff Goldblum, Charlie Day, Dave Bautista, Sterling K Brown, Sofia Boutella, Jenny Slate și Zachary Quinto. Au trecut 5 ani de când Jodie Foster nu a mai avut un rol într-un film.
Hotel Artemis este un spital secret pentru criminali, iar Jodie Foster joacă rolul unei asistente medicale. În acest spital sunt respectate niște reguli clare. Interlopii cazați în acest hotel nu au voie să atenteze la viața altuia, atât timp cât sunt în zonă. Nu au voie să intre cu arme în Hotel Artemis și nu au voie să insulte personalul angajat acolo.

John Wick: Chapter 3 va rula la cinematografe în România pe 17 Mai 2019. John Wick este căutat de toți vânătorii de recompense pentru că a încălcat o regulă importantă. L-a împușcat în cap pe Santonio D’Antonio în Hotelul Continental, acolo unde se adunau cei mai periculoși criminali plătiți. Iar acesta faptă este strict interzisă în acest hotel. Sunt 3 filme in aceasta serie, iar in ultimul regizorul Chad Stahelski se va concentra pe supraviețuirea și încercarea lui John Wick de a scăpa cu viața din New York. Acest regizor s-a ocupat in trecut de actorii de cinematograf care dublează, uneori, protagonistul în secvențele periculoase in filmele The Matrix Reloaded și Hunger Games.

Tom Cruise își riscă viața des în filme de acțiune. Pentru filmul Mission Impossible – Fallout, Tom Cruise a sărit din avion de 106 ori ca să facă niște cascadorii în aer. Filmările pentru aceste secvențe au fost realizate în Emiratele Arabe Unite. E un stat din sud-estul peninsulei arabice compus din: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah.

Top 10 seriale TV de pe siteul Metacritic

1. Atlanta: Season 2
2. The Americans: Season 6
3. The Zen Diaries of Garry Shandling
4. The Handmaid’s Tale: Season 2
5. Howards End
6. Legion: Season 2
7. Elvis Presley: The Searcher
8. Barry: Season 1
9. Killing Eve: Season 1
10. Wild Wild Country: Season 1

You may also like...

2 Responses

  1. 28/05/2018

    […] vă plac filmele de groază SF, am făcut o listă cu niște capodopere cinematografice de acest gen pe care să le vizionați: Terminator, T2, Predator, Alien, Aliens, The Thing, Event […]

  2. 05/06/2018

    […] John Wick 3 va fi regizat de Chad Stahelski. Se vor intoarce pe platourile de filmare actorii: Keanu Reeves, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link