Trailer nou film Tenet

Tenet

Filmul Tenet va rula in cinematografele care vor fi deschise pe 3 septembrie 2020, iar Warner Bros. a oferit publicului ultimul trailer al acestui film de actiune. In Romania, cinematografele sunt inchise, dar in alte tari, cum ar fi Bulgaria, oamenii se pot duce sa vada un film bun la cinema.

Tenet este regizat de Christopher Nolan care a creat in trecut Inception, unul dintre cele mai bune filme din ultimii 30 de ani, in opinia mea. La orice film care se respecta se fac vizionari cu public si critici de film ca sa se observe reactia lor. Se pare ca Tenet se aseamana mult cu Inception, iar asta nu este un lucru rau.

Christopher Nolan nu a oferit prea multe informatii despre filmul Tenet, al carui trailer nou il puteti viziona acum – TENET – Final Trailer. E un film care se joaca cu mintea ta, pare facut din puzzle si cei care l-au vazut spun ca trebuie sa il vezi de mai multe ori ca sa il intelegi.

Sunt filme care sunt pe intelesul tuturor, dar altele care iti pun creierul la treaba. Ultimele ii face pe multi sa strambe din nas. Imi place sa vizionez filme de actiune, SF, thriller care imi dau senzatia ca stiu tot, iar la final sa primesc un pumn in plex din partea scenaristilor si a regizorilor. Filmele care prezinta calatorii in timp sunt printre preferatele mele, dar din ce am citit pe internet, se pare ca Nolan se joaca cu timpul la alt nivel, iar noi ne putem bucura de o experienta de neuitat din partea acestui regizor care a creat: Inception, Memento si The Dark Knight.

Christopher Nolan a fost foarte aproape sa castige unul din premiile Oscar cu filmele: Dunkirk, nominalizat in 2018 pentru cel mai bun film, Inception, nominalizat in 2011 pentru cel mai bun film si Memento, nominalizat in 2002 pentru cel mai bun scenariu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link