Claudia este campioana absoluta bodyfitness

Claudia campioana absoluta bodyfitness

La Campionatele Nationale de Culturism, Claudia a devenit campioana absoluta bodyfitness. Sportiva din Targoviste a intrat in concurs intr-o forma exceptionala si nu a avut probleme in a castiga locul 1. Claudia se antreneaza de ani de zile la sala Cross Gym din Targoviste, dar niciodata nu am vazut-o asa definita ca in ziua in care s-au tinut Campionatele Nationale de Culturism.

Sunt fete sau femei care se antreneaza la sala la nivel amator si nu e nimic rau in asta, dar Claudia duce antrenamentele la alt nivel. Cand isi lucreaza coapsele, in special genuflexiuni cu bara de greutati in spate, putini barbati se pot antrena cot la cot cu ea. Daca nu ma credeti pe cuvant, sa veniti la sala Cross Gym din Targoviste si sa faceti un antrenament cu ea. O sa plecati rupti de durere in coapse.

Sunt ani multi de antrenamente in spate pentru un corp perfect, iar Claudia nu se joaca cand e vorba de antrenamente serioase. A avut si un avantaj major – un antrenor cu mare experienta in domeniu, Andrei Alexandrescu care stie cat de importante sunt picioarele pentru un culturist. In plus, Andrei stie cum sa iti explice tot ce tine de alimentatie, cum sa te prezinti la concurs, cum sa te definesti ca sa arati perfect, chiar si cum sa te imbraci pentru concurs si cum sa zambesti.

Inca ceva ce am observat la Claudia la concursul de culturism. Femeia era sexy cand a pasit pe scena si asta se vedea din orice loc al salii ai fi privit-o. In general, femeile care participa la culturism sau bodyfitness, isi pierd din feminitate de-a lungul anilor si nu prea mai sunt sexy. Nu a fost cazul Claudiei pe care nu am recunoscut-o. Arata bestial pe scena din toate punctele de vedere.

Eforturile unui campion national la culturism sau bodyfitness nu pot fi intelese de cei care mananca pizza la terasa si baga cateva beri alaturi de prieteni buni. Trebuie sa ai o alimentatie stricta, chiar daca o data pe saptamana sau la doua saptamani poti sa mananci orice. Programul de antrenament trebuie sa il respecti si chiar daca ai o zi proasta, trebuie sa tragi tare la sala.

Eu, care fac culturism amator, daca am o zi proasta si nu am chef de antrenament, nu ma duc la sala. Un profesionist nu poate sa faca asa ceva. Un antrenament pierdut inseamna un pas inapoi catre titlul de campion national. Sunt multi care comenteaza de pe margine la orice sport pentru ca romanii sunt campioni mondiali doar la caterinca si vorbit la misto.

Daca ajungi campion national la culturism sau bodyfitness poti sa iti dai cu parerea despre anumite antrenamente sau sportivi, dar pana atunci hai sa apreciem ce a realizat Claudia pentru sportul din Targoviste.

Felicitari, Claudia!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link