Chindia a obtinut o victorie mare in fata lui Hagi

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste avea nevoie de puncte ca de aer pentru a ramane in Liga 1. O intalnea pe Viitorul Constanta, una dintre cele mai bune echipe din primul esalon fotbalistic. Ma gandeam ca si un egal ar fi bun cu echipa lui Hagi, dar victoria baietilor de la Chindia Targoviste mi-a adus zambetul pe buze.

In alte etape din acest sezon fotbalistic, Chindia pierdea puncte chiar in ultimele minute de joc. Acum, totul s-a schimbat in bine si echipa noastra a castigat cu 2-1, prin golul marcat de Negut in minutul 89. Putine echipe vor lua puncte cu Viitorul, iar aceasta victorie a Chindiei inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Daca o sa castigam si meciul cu Dinamo, o sa avem o vara mult mai linistita. Dinamo a cazut pe loc retrogradabil, langa Poli Iasi, iar suporterii echipei din Bucuresti au emotii mari.

Statistica meciului Chindia Targoviste 2-1 Viitorul Constanta

Trebuie sa spun din capul locului ca Viitorul nu a folosit cei mai buni jucatori in meciul cu echipa din Targoviste, dar asta e stilul lui Hagi pentru ca roteste mereu jucatorii pe care ii are in lot. Cu 2 zile inaintea meciului, Chindia avea la victorie cota 3.50, dar in ziua partidei de fotbal a scazut la 2.15.

Asta a generat discutii in mediul online, mai ales din partea suporterilor lui Dinamo. Totusi, ar fi bine sa isi reaminteasca acesti caini rosii ca echipa lui Moldovan i-a administrat o corectie zdravana echipei Dinamo in sezonul regulat si poate repeta isprava. Sa revenim totusi la statistica meciului Chindia 2-1 Viitorul.

Viitorul Constanta a avut posesia 55% in acest meci, dar este normal pentru ca este o echipa mult mai puternica decat Chindia. La suturi pe poarta conduce tot Viitorul cu 6 la 2, doar ca echipa din Targoviste are un procentaj de 100%, adica 2 suturi pe poarta, 2 goluri marcate.

Viitorul conduce si la numarul de cornere, adica 7-1, dar era de asteptat pentru ca este o echipa ofensiva, care preseaza mereu apararile echipelor adverse. Viitorul a avut mult mai multe atacuri periculoase si conduce in acesta statistica cu 82-46, dar conteaza enorm rezultatul final. Tabela a aratat la finalul celor 90 de minute 2-1 pentru echipa lui Viorel Moldovan.

La cartonase galbene si la offside-uri, cele 2 echipe se afla la egalitate 1-1. Viitorul a facut 21 de faulturi, iar Chindia a facut 20, dar este bine ca nu mai am avut eliminari ca in alte meciuri si nu am practicat un joc dur, care nu este vazut cu ochi buni de suporterii romani.

Va castiga Chindia Targoviste si meciul cu Dinamo?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link