Nebunie totala la FCSB

FCSB

Gigi Becali nu stie ce vrea de la viata si de la clubul FCSB. Se baga peste toti si arunca vorbe grele dupa fiecare meci. Sunt vizati jucatori, antrenori, doctori. El se pricepe la toate si nu invata din greseli. Mihai Stoica a plecat de la club, iar Gigi Becali este refuzat de toti antrenorii din Romania, chiar si de cei din Liga a 2-a. Pe zi ce trece, Gigi pierde si increderea suporterilor care au mai ramas langa echipa. Exista lipsa de profesionalism la acest club important din Romania.

Ce spun suporterii FCSB pe retele de socializare?

Catalin M: Se spune ca un fan trebuie sa fie langa echipa si la bine si la rau, dar nu se zice nimic in caz de dementa a patronului.

Silviu P: Antrenor – Becali. Oficial – Gigi. Preparator fizic – Becali. Spectatori – Gigi si prietenii lui. Vinovati pentru infrangeri – altii.

Daniel C: Nu cred ca mai merge cineva la meciurile FCSB! Becali a reusit sa se ingroape singur fara sprijinul Armatei!

Marius M: Si-a batut joc de spectatori si fanii Stelei, dar dupa cum se vede putin ii pasa marelui antrenor.

Tomescu D: Nea Gigi, cum jucam diseara 6-4-3-2-1?

Dragoman I: Antrenor, director sportiv, chestii de marketing, liniste, seriozitate, respectati suporterii, stadion propriu sau unul in Bucuresti. Toate astea cand se vor intampla? Ne doare ce se intampla cu echipa noastra!

Cip B: Sunt fan FCSB sau am fost… Nici nu mai stiu. Ar trebui sa plece toti de la echipa, iar Gigi sa il antreneze pe Lutu. Nu o sa mai vina nici un profesionist la echipa si din pacate se vad consecintele! Felicitari Craiovei CFR Cluj si Viitorul pentru profesionalism!

Cristi P: In sfarsit a plecat MM (cand vede ca se scufunda barca el are probleme personale). Acum e momentul ideal pt un nou staff !!! Daca Gigi nu isi da seama de acest lucru curand FCSB va ajunge ca Dinamo. E momentul unor decizii radicale.

George B: Hai Lutule odata cu licenta pro, ca nu mai iesim din criza…

Andrei M: Stiti momentul ala cand jucati FIFA cu fratiorul mai mic si folositi toata lista de rezerve cu jucatorii aruncati la nimereala pe teren? Fundasii in atac, atacantii in aparare? Cam asa face FCSB acum.

Sursa poza Romania Libera

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link