Ce aduce nou iOS 14?

aplicatii sistem de operare iOS14

Apple a anuntat in mod oficial iOS 14, noua versiune pentru sistemul de operare pentru telefoane mobile iPhone. Cred ca prin septembrie sau octombrie o sa avem lansarea iPhone 12 impreuna cu iOS 14. Am telefon mobil iPhone de vreo 6 ani. Am avut modelele 6, 8, iar acum am un iPhone XR care are in sfarsit o baterie care tine mai mult. Am un prieten bun care a avut si are doar Samsung si mereu se lauda cu bateria lui. Acum, pot sa vorbesc mult pe mobil, sa ma joc Empires and Puzzles, sa stau pe Instagram si pe Facebook, sa verific mail-ul fara sa mai imi griji ca nu mai tine bateria pana seara, dar sa revenim la iOS 14.

Noul sistem de operare pentru iPhone, iOS 14 aduce noi modalitati de organizare, widgeturi si multe alte surprize placute

iOS 14 va fi disponibil pentru orice mobil iPhone de la S6 pana in zilele noastre. Nu cred ca o sa mearga ceas pe modele vechi, dar speranta moare ultima. Poti sa il testezi pe vechiul tau iPhone si sa vezi daca iti place sau nu, daca se misca asa cum te asteptai.

Widget-urile le poti pune langa aplicatii oriunde pe ecran. Le poti mari sau micsora, poti sa folosesti orice dimensiune doresti si in plus o sa primesti informatii in timp util.

O noua surpriza placuta este Picture in picture. Poti sa urmareti un videoclip si in acelasi timp sa folosesti o alta aplicatie. Vezi ultimul videoclip al formatiei rock preferate in timp ce deschizi si mail-ul pentru ca ai primit un mesaj important de la munca.

App Library – e un spatiu unde iti organizezi toate aplicatiile intr-o singura vizualizare usor de navigat. Traim in secolul vitezei si ne dorim sa ajungem rapid la aplicatia necesarea in secunda 2. Nimeni nu mai sta 8 secunde sa se incarce un site, la fel este si in cazul aplicatiilor.

Declaratia lui Graig Federighi, vicepresedintele principal al Apple Engineering

“iOS14 transforma cele mai iconice elemente ale experientei iPhone, incepand cu cea mai mare actualizare pe care am facut-o vreodata la ecranul de pornire. Cu widget-uri redimensionate frumos pe ecranul de pornire, App Library care organizeaza automat toate aplicatiile si Clipsurile de aplicatii care sunt usor de descoperit, iPhone devine si mai puternic si mai usor de utilizat.”

Se spune ca nu conteaza cine inoveaza o noua aplicatie sau un nou sistem de operare, conteaza cel care o face cel mai bine si care devine cel mai usor de utilizat. O sa vedem daca acest sitem de operare va deveni o piatra de temelie in viitorul telefoanelor mobile din intreaga lume si asteptam si raspunsul celor de la Samsung.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link