Cum ajungi la Carturesti Carusel?

Carturesti Carusel

Te intrebi cum sa ajungi la Carturesti Carusel din Bucuresti? Noi o sa iti raspundem la aceasta intrebare, dar inainte de asta o sa facem o mica istorie a acestei firme care se ocupa de carti. Prima librarie cu numele Carturesti a fost deschisa in anul 2000 de catre Nicoleta si Serban Radu. Carturesti Carusel a dat acces liber iubitorilor de carti in 2015 intr-un monument istoric si este cea mai reprezentativa librarie din tara din punct de vedere al locatiei, dar si a arhitecturii.

Daca ai cont pe Instagram, ai vazut sute, daca nu mii de poze facute in aceasta librarie magica de uitilizatori din toate colturile tarii. Chiar si eu fac poze acolo de fiecare data cand o vizitez pentru ca arhitectura este deosebita, iar lumina este foarte buna pentru poze de top.

De la Carturesti Carusel am cumparat prima carte Dune de Frank Herbert, iar SF-ul mi-a intrat in suflet. Toata seria Dune se afla acum in biblioteca mea si sunt bani investiti cu cap. In opinia mea, primul volum SF din aceasta serie este cel mai bun din toate timpurile.

Cum ajungi la Carturesti Carusel?

Daca stai in afara Bucurestiului si ai pus piciorul in capitala, cel mai usor de ajuns la Carturesti Carusel este cu metroul. Daca vii cu trenul in Bucale, cum ai coborat de pe peron faci stanga si gasesti o gura de metrou. Daca ajungi in Bucuresti cu masina personala, poti sa o parchezi langa gara ca sa eviti traficul infernal din acest oras mare. La fel, poti sa iei metroul si sa cobori la statia Piata Unirii. De acolo mai sunt doar cateva sute de metri pana la aceasta librarie.

Exista acum tot felul de aplicatii, cum ar fi Google Maps/ Waze care te pot duce la destinatia dorita indiferent daca esti cu masina sau pe jos. Eu am vizitat multe orase din Spania folosind aceste harti Google si indicand clar obiectivele turistice pe care vreau sa le vizitez.

Daca preferi un Uber sau orice masina de transport cu preturi acceptabile, e foarte usor de ajuns pentru ca ii poti spune soferului adresa exacta: Strada Lipscani, nr. 55, Centrul Istoric, Bucuresti.

Daca vrei sa ii intrebi pe cei de la aceasta librarie ceva anume despre carti sau traseu ii poti contacta rapid prin telefon mobil sau email. Contact: Tel.: 072 88 28 922 e-mail: carusel@carturesti.net

Cum sunt preturile cartilor in aceasta librarie renumita?

Cand vine vorba de carti, mereu o sa gasiti preturi mai bune in mediul online decat la orice librarie din Mall sau alta locatie importanta. In online preturile sunt mai mici pentru ca nu se plateste chirie pentru o anumita cladire unde se afla libraria si ai nevoie doar de niste oameni care impacheteaza carti, de niste specialisti in comunicare si de o firma de curierat acceptabila.

Asta nu m-a impiedicat sa cumpar des carti din Carturesti, de la Libris online, de la Bookdepository sau de la libraria din orasul meu – Fragilistic. Cateodata nu ma uit la pret si nu iau decizii de viata si de moarte cand ma uit la un raft de carti, mai ales daca imi doresc ceva. Daca incep o serie de carti pe gustul meu, nu ma las pana nu cumpar toate volumele ca sa le am in biblioteca.

Preturile la carti in Carturesti Carusel sunt acceptabile pentru Centrul Vechi al capitalei, iar volumele literare sunt puse pe genuri, usor de gasit. Daca nu esti hotarat ce carte sa alegi, poti sa stai vreo 30 de minute sa citesti acolo cateva pagini si sa te convingi daca bagi mana in buzunar dupa bani sau dupa cardul bancar. Acum mai nou poti sa platesti direct cu telefonul mobil, dar voi stiti asta pentru ca sunteti la zi cu noutatile din orice domeniu.

Sursa poza blog.carturesti

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link