De unde cumperi carti online la pret mic

carti online

In ultimii ani, am citit mult. Majoritatea cartilor pe care le cumpar, le iau din mediul online pentru ca mereu sunt promotii la editurile mari. Ajung des prin librariile de la mine din oras si cumpar uneori volume literare de acolo, dar in majoritatea timpului le achizitionez de pe internet pentru ca abia astept sa sune mobilul, iar la celalalt capat al firului invizibil sa fie un curier cu un teanc de carti doar pentru mine. Foarte rar citesc de pe mobil sau tableta, prefer sa tin cartea in mana, probabil sunt de moda veche in aceasta privinta. In acest articol o sa iti prezint cateva site-uri de afara de unde poti sa cumperi carti online la pret mic.

Bookdepository

Bookdepository este un site care are orice creatie literara in limba engleza pe care o doresti. Mi-am cumparat la preturi bune carti noi despre istorie, inceputurile fotbalului britanic sau manga, in special seria de mare succes Vagabond. Mai mereu au reduceri si transportul nu il platesti, chiar daca esti din Romania. Cartile ajung cam in 2 saptamani si le ridici de la Posta Romana de la tine din cartier. Daca o carte nu ajunge la timp sau este lovita si nu iti place cum arata, poti sa ceri alt volum si cei de la Bookdepository iti vor trimite altul, fara niciun ban in plus. Mereu am platit cu Paypal si niciodata nu am avut probleme cu acest site.

Thriftbooks

Sa zicem ca ai 2 volume dintr-o serie de succes si nu o gasesti pe a 3-a indiferent unde ai cautat in Romania. Thriftbooks te poate ajuta, chiar daca unele carti nu mai sunt noi. Unele carti sunt doar foarte putin uzate, altele mai mult, dar si preturile sunt diferite in functie de acest aspect. Mi-am comandat de cateva ori carti de acolo ca sa completez anumite serii de carti in limba engleza. Cartile sunt trimise din SUA, iar comisionul este mic.

Amazon

Stiu ca printre voi sunt cititori care prefera ebook, iar Amazon books va ofera mii de carti de unde sa alegeti in acest format. Amazon a creat pentru acest format o aplicatie care se numeste Kindle.  Pe acest site gasesti carti in toate limbile vorbite pe Terra, chiar si in limba romana. Un avantaj important la Amazon este ca ofera si multe ebook-uri gratis. Daca preferi cartile in stilul clasic, atunci Bookdepository este o varianta mai buna la pret.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link