Fapte bune

Fapte bune – In decembrie, am fost cu un prieten bun sa ducem alimente si haine unor familii mai putin norocoase. Langa Gaesti, am gasit 6 copii si 2 parinti care dormeau intr-o casa cu 2 camere. Le-am promis ca o sa ma duc in fiecare luna sa ii vizitez, nu doar de Sarbatori asa cum fac altii. Saracia este prezenta tot anul, nu doar de Craciun in anumite zone.

Le-am dus atunci si un laptop pentru scoala online, carti si bani. In ianuarie, m-am dus cu alti prieteni si am umplut 2 masini cu de toate, de la alimente, haine, jucarii de tot felul pana la pasta de dinti si periute. Peste cateva zile o sa le duc rechizite si haine pentru ca e posibil ca pe 8 februarie 2021 sa inceapa scoala si vreau ca cei mici sa detina strictul necesar. Nu sunt dintr-o familie cu bani, dar am prieteni care ma ajuta de fiecare data cand fac o actiune de acest gen. Fiecare da cat poate, unii 100 de lei, altii 300, altii 50 de lei. Nu conteaza suma daruita pentru ca la final se strange o suma frumoasa cu care putem sa le facem viata mai buna.

Sunt sigur ca nu pot sa ajut toti romanii care au probleme financiare, dar o familie o pot susține cu siguranta. Eu stau intr-un apartament de 3 camere cu iubita mea si avem toate conditiile, dar acea familie nu are apa potabila in casa. Trebuie sa aduca de la o fantana din apropiere. Mi se pare incredibil ca in 2021, intr-o tara UE, sa nu ai apa potabila.

O sa incerc sa vorbesc cu primarul din acea localitatea ca sa ii conectam la conducta de apa care trece prin zona. Poate in vara, o sa reusesc cu niste prieteni sa le facem inca o camera in plus ca sa nu mai stea inghesuiti. Fapte bune – astea sunt cuvintele care imi pregatesc o furtuna in suflet, asta e planul meu in plina pandemie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link