De la elegant la sport: doua modele de pantofi la moda in primavara 2021

Anul 2021, ca fiecare an, reprezinta o noua oportunitate pentru moda de a arata ceea ce ne-a pregatit. Unoeri apar lucruri complet noi, alteori moda se reia. Si asta este valabil atat pentru imbracaminte, cat si pentru incaltaminte dama.

Anul acesta, in tendinte sunt doua tipuri de incaltaminte femei pe care specialistii de fashion le recomanda. Este vorba despre adidasi sau tenisi, ca si incaltaminte sport, si pantofii open-toe, ce pot fi purtati si sub forma de sandale, ca exemplu impunator in ceea ce priveste tendintele pentru incaltaminte dama eleganta. 

Dar sa incepem cu elegantii pantofi open-toe. Adorati de vedetele de la Hollywood, pantofii open-toe, sau cu varf deschis sunt acum un mare clasic in garderoba noastra. In ciuda faptului ca se caracterizeaza printr-o deschidere pe deget, acesti pantofi pot fi purtati chiar si cand este mai racoare, din luna martie, pana in octombrie si chiar noiembrie. La jumatatea distantei dintre un pantof decoltat si o sandala, pantofii cu varf deschis sunt foarte versatili si perfecti pentru fiecare stil vestimentar. Fara indoiala, cei mai populari pantofi cu varf deschis sunt cei cu toc sau platforma, dar sunt disponibili si intr-o versiune plata si, prin urmare, sunt super confortabili.

Urmatorii pantofi supusi atentiei sunt adidasii sau tenisii, ca si pantofi sport pentru primavara-vara 2021 si din acest motiv, incercam sa iti oferim o mana de ajutor. De fapt, este foarte simplu sa alegi. Anul acesta, se poarta orice, de la modelele mai excentrice, care se disting prin talpi inalte si palete curcubeu. Pentru a descoperi cateva modele interesante, iti sugeram sa vizitezi site-ul magazinului online Adona.ro. Vei gasi cateva modele de pantofi sport de calitate pentru femei realizati dupa ultimele tendinte, ce pot fi purtati in combinatii sport si chiar casual. Exista modele simple, in nuante de alb sau bej, dar si cateva modele de tip patchwork, pentru femeile mai nonconformiste.

Acestea sunt doar cateva din stilurile de pantofi pe care le putem purta in acest an, avand garantia ca vom fi cat se poate in tendinte. Indiferent ce modele alegi, nu uita cel mai important aspect: poarta ceea ce te face sa te simti bine in pielea ta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link