Filmul Morbius a fost amanat pentru aprilie

Morbius

Morbius ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din Romania la sfarsitul lunii ianuarie si eu abia asteptam sa il vad la cinema. Sony a decis ca filmul Morbius sa fie amanat pe 1 aprilie 2022, nu e o gluma proasta, iar aceasta miscare a mai fost intalnita anul trecut la mai multe filme din cauza pandemiei.

Filmul Morbius a avut data de lansare in iulie 2020, dar pandemia a lovit in plin industria cinematografica si cei de la Sony au crezut de cuviinta sa il amana pentru ianuarie 2021. A fost o mutare buna, doar ca varianta Omicron a acestui coronavirus isi face de cap acum prin toate tarile lumii, iar Sony a decis inca o amanare.

Cine este Morbius?

Doctorul Michael Morbius a aparut in benzile desenate Marvel acum 50 de ani. Morbius are o boala rara de sange, este pe moarte si incearca sa combine DNA-ul liliecilor, plus un tratament cu electrosocuri intr-o incercare radicala de a se vindeca. Scapa de boala, dar plateste un pret scump pentru ca se transforma in vampir, iar despre vampiri stiti totul pentru ca traiti in Romania, iar Dracula este cunoscut in intreaga lume.

Morbius are multi dusmani cu care s-a luptat in ultimii ani, iar printre ei se afla: Spider-Man, Venom, Carnage, Human Torch, X-Men, Blade. Spider-Man avea o mutatie si ii crescuse in plus 2 brate si credea ca daca pune mana pe cateva picaturi de sange de la Morbius, isi poate vindeca aceasta mutatie. Morbius nu face cadouri asa ca s-au luptat ca in filme.

Morbius este sensibil la lumina, dar poate sa umble ziua, nu doar noaptea ca alti vampiri care se transforma in cenusa daca fac vreo baie de soare. Morbius are super-puteri printre care: viteza mare, o forta extraordinara, ecolocatie, se poate vindeca rapid daca este ranit. Foarte rar oamenii muscati de Morbius se transforma in vampiri, dar exista si exceptii: Jefferson Bolt, Emilio, Vic Slaughter – un vanator de recompense, Roxy.

Sper ca in aprilie sa vizionez Morbius la cinematograf, sa ma pot bucura de un film bun intr-o lume scapata de acest virus care ne tine in loc.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link