Cinematografele se vor deschide in luna iulie

cinematografele se vor deschide

Imi este dor sa vad un film la unul dintre cinematografele de la mine din oras, sa ma bucur de actiune, de dialoguri savuroase, de masini care ruleaza la viteza mare prin orase aglomerate, de actrite frumoase care ma innebunesc, de lumea buna a oamenilor talentati din aceasta industrie.

Industria cinematografica a fost oprita din cauza pandemiei de coronavirus, multe filme au fost reprogramate in toamna pentru lansare, s-au oprit lucrul la filmari importante cum ar fi cele de la Avatar 2 etc. Cei din Noua Zeelanda, unde se filmeaza noul film Avatar, au dat o lege speciala pentru actorii care joaca in acest film pentru a lucra in continuare. Noi am stat acasa si am vazut filme si seriale pe Netflix, pe HBO, pe internet, dar multe din cinematografele din toata lumea au fost pustii.

Oamenii de pe Terra s-au gandit la sanatate in primul rand, iar romanii au fost responsabili, nu au iesit pe strazi daca Guvernul a hotarat sa stam aproape 2 luni in izolare. Ne duceam doar la cumparaturi, fara terase si bere din belsug, fara gratare de 1 Mai, fara distractie la mare sau la munte. La cinema nu s-a mai dus nimeni pentru ca nu puteai sa stii cine e bolnav sau nu. Insa, lucrurile se misca bine si coronavirusul isi pierde din putere, cel putin in Romania. Speram ca numarul celor bolnavi de acest virus sa scada si noi sa facem ce ne place.

Cum se va schimba industria cinematografica in urmatoarea perioada?

Multi producatori isi vor indrepta atentia catre Netflix, HBO si alte canale specializate in filme si seriale pentru ca poti sa faci monetizare si in acest mod. Daca nu vrei sa risti in urmatoarea perioada ca filmul tau sa nu stranga multi spectatori in cinematografele din intreaga lume, faci un contract cu Netflix si poate rupi norii, cum a fost cazul filmului Extraction.

Insa unii oameni isi doresc sa vada filme in stilul clasic, la cinematograf, iar eu ma numar printre ei. In iulie o sa avem parte de cateva lansari de filme de top. Unul dintre ele este filmul lui Christopher Nolan – Tenet. In filmul Tenet vor juca actorii Michael Caine, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, John David Washington, Clémence Poésy, Dimple Kapadia.

Filmul Mulan va rula in cinematografe la sfarsitul lunii iulie, iar Wonder Woman 1984 va avea premiera pe 14 august. In septembrie, o sa ma duc sa vad sigur A Quiet Place II pentru ca primul film din aceasta serie mi-a placut la nebunie.

Va este dor de un film vazut la cinema, cu floricele de porumb si suc sau bere, alaturi de prieteni buni care stiu sa isi traiasca viata?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link