Noutăți din lumea filmului

enfys

Filmul Solo: A Star Wars Story a avut încasări de 83 de milioane de dolari în SUA la debut și 65 de milioane de dolari în restul lumii. Dar este cam puțin pentru un film Star Wars în care s-au investit 300 de milioane de dolari. Deadpool 2 a făcut mai mulți bani în weekendul cu numărul 2 de la lansare față de Solo: A Star Wars Story în primul sfârșit de săptămână în care a apărut la cinematografe. Se pare că începe declinul pentru cei care erau înnebuniți după Vader, Luke, Han Solo și alte personaje îndrăgite din lumea SF. Iar asta e vina principală a regizorilor și a scenariștilor care lucrează la Star Wars. Filmul Solo: A Star Wars Story nu a fost cerut de public și totuși a apărut.

Noutati din lumea filmului

Dacă vă plac filmele de groază SF, am făcut o listă cu niște capodopere cinematografice de acest gen pe care să le vizionați: Terminator, T2, Predator, Alien, Aliens, The Thing, Event Horizon, Sunshine, The Fly, Life, Cloverfield, ST First Contact, The Mist, Dreamcatcher, Deepstar Six, Apollo 16, Red Planet, Total Recall, Prometheus, Europa Report, 10 Cloverfield Lane.

Actorul Ryan Reynolds care joacă în Deadpool și regizorul filmului Guardians of the Galaxy, James Gunn doresc să colaboreze în viitor. Au discutat pe Twitter despre un film în care Deadpool și personajele din Guardians of the Galaxy să joace împreună într-un nou film de acțiune. Mi-ar plăcea să văd o discuție în contradictoriu între Deadpool și Rocket Raccoon, unul dintre personajele mele favorite.

În filmul Avengers: Infinity War, piticul din serialul Game of Thrones, Peter Dinklage a jucat rolul lui Eitri. Acesta a făurit mănușa lui Thanos și ciocanul Mjolnir pe care îl are acum Thor. Dar gnomii specializați în făurirea armelor din lumea Avengers: Infinity War sunt de fapt niște uriași. Pentru aceste scene SF, Method Studios a creat 410 VFX filmări sau imagini pentru Avengers: Infinity War, cu o echipă formată din 220 oameni.

Sursa poza movieweb.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link