Ce simbolizeaza sarpele? Asorteaza-l cu outfit-urile tale

candyrings

Cand vedem un sarpe, adesea simtim fiori pe sira spinarii…sunt persoane care nu au probleme cu aceasta vietate, dar sunt si persoane carora le este teama. Cand vorbim despre “sarpe”, facem referire la reptilele cu solzi apartinand subordinului Serpentes. Serpii sunt animale carnivore care se hranesc, in majoritatea cazurilor, cu animale mici, oua si insecte.

Simbologia sarpelui

Sarpele este o vietate care este asociata si legata de energiile pamantului. Traieste printre radacini incurcate si in vizuini sub pamant. Se ascunde in mlastini, dar si de-a lungul izvoarelor si paraielor. Sarpele, asadar, simbolizeaza legatura puternica cu viata insasi, atunci cand iese din adancurile Pamantului Mama. Traieste in armonie cu fiecare dintre vibratiile sale energetice. Tocmai din acest motiv este considerat si simbolul cunoasterii deoarece reapare din intuneric spre lumina. Faptul ca isi schimba pielea, este legat si de procesul de transformare interioara si de trezire spirituala sau, in unele culturi, este legat de ciclul de viata al mortii si renasterii.

Puterea vindecarii interne si fizice rezida in energia Sarpelui: anihileaza tot raul sufletului si vindeca trupul de bolile care il afecteaza. De fapt, veninul de sarpe a fost folosit si este inca folosit pentru a face diferite medicamente.

Traditia spune ca sarpele este legat si de creatie si pasiune. Asociat cu Elementul Foc, Sarpele, genereaza o mare pasiune. Din punct de vedere al sufletului, iti permite sa ajungi la o intelepciune luminata prin contactul cu Marele Duh. Acest animal reprezinta uniunea dintre energia feminina si cea masculina. In diverse culturi aceasta unire este reprezentata de un sarpe rosu si albastru care se impletesc.

Astfel, unirea acestor doua energii formeaza o singura energie numita Kundalini de catre culturile orientale. Este o energie foarte puternica care deriva din realizarea, printr-o stare de transcendenta, a unei uniuni sufletesti cu divinul, a unei treziri spirituale profunde. Sarpele, cu puterea sa, contribuie la trezirea divinitatii noastre adormite.

Dupa cum vedem, sarpele este puternic reprezentat in cultura mondiala si simbolistica si trece dincolo de granitele spiritualitatii comune. Sarpele este prezent in crestinism , dar si in religiile politeiste ale antichitatii. Sa nu uitam faptul ca era divinizat de egipteni si faraonii aveau simbolul acestei vietati pe cel mai evident element al tinutei: coroana.

De fapt, inca din antichitate, bijuteriile in forma de sarpe au fost puternic purtate si promovate. In ziua de azi, exista o renastere a acestui stil, bijuteriile in forma de sarpe, cum ar fi un inel cu sarpe, dar si alte podoabe, sunt puternic promovate de stilisti.

Inele in forma de sarpe – un nou trend

Da, inele in forma de sarpe sunt un nou trend si tot mai multe femei poarta aceasta bijuterie in asociatie cu o multime de tinute. Trebuie specificat ca, sarpele fiind o vietate careia ii place caldura, o bijuterie este mai greu de asociat cu outfiturile de iarna. In istoria apropiata, Regina Victoria a Regatului Unit al Marii Britanii a fost cea care si-a ales inelul de logodna in forma de sarpe pentru a-l primi de la viitorul Print Albert si a lansat aceasta moda. Inelul viitoarei regine a Angliei era un sarpe de aur care incorpora un smarald. A fost prima persoana publica pe care oamenii o puteau vedea in mod regulat datorita presei si aparitiei mijloacelor vizuale precum fotografia, asa ca acest detaliu a fost imediat imitat nu numai in Anglia, ci in curand si in Europa. Astazi, tot mai multe femei poarta un asemenea inel, pe care il incorporeaza in diverse tinute.

Cum incorporezi inelul cu sarpe in outfiturile tale?

Inelul cu sarpe este adesea cumparat de cele care cred cu adevarat in puterile sale mistice. Pentru a „functiona”, accesoriul trebuie purtat corect. Astfel, inelul purtat pe degetul mare, ar trebui sa te ajute sa-ti gasesti sufletul pereche si sa atragi fericirea. Daca vrei sa obtii succesul in cariera, poarta pe degetul inelar un inel in forma de sarpe. 

Cu toate acestea, multe femei cumpara astfel de inele doar datorita aspectului lor atractiv. In acest caz, trebuie sa fii atenta la faptul ca sunt atat de bine combinate cu lucrurile pe care le porti si cu accesoriile tale preferate.

Prin urmare, inelele masive in forma de sarpe sunt de obicei combinate cu costume clasice si rochii de croiala similara. O tinuta care incorporeaza un inel in forma de sarpe  va arata misterioasa, mai ales daca sunt purtati si cercei asortati sau alte accesorii. Este de dorit ca bijuteriile sa se potriveasca intre ele, in ceea ce priveste culoarea metalului si tonul pietrelor. Toate detaliile trebuie sa fie bine combinate intre ele pentru a face imaginea completa.

Daca alegi pentru tine un inel cu sarpe subtire, acesta va fi perfect combinat cu lucruri in orice stil. Acest accesoriu nu atrage prea mult atentia. Arata elegant in combinatie cu un costum clasic si in combinatie cu o tinuta casual.

Inelul in forma de sarpe este un accesoriu neobisnuit, care este purtat de obicei de oamenii care cred in sensul sau misterios. Dar chiar daca un astfel de accesoriu nu inseamna nimic mai mult pentru tine, il poti combina in siguranta cu orice obiect sau accesoriu. Inelul in forma de sarpe este un accesoriu universal care va incanta pe toata lumea si se va imbina perfect cu orice tinuta aleasa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link