Ozark sezonul 3 merita toti banii spalati

Ozark

In perioada asta in care multi romani responsabili stau in izolare, serialul Ozark de pe Netflix mi-a facut saptamana mai placuta. Primul sezon din acest serial TV l-am vazut anul trecut si m-a surprins inca din primele 10 minute. Un contabil din SUA, interpretat de Jason Bateman care face un rol mare, este nevoit sa lucreze pentru un cartel mexican. Alaturi de Jason Bateman, mai joaca in acest serial Laura Linney si Julia Garner, 2 femei puternice care vin din lumi diferite.

Treaba contabilului este sa spele banii facuti de cartelul mexican Navarro din traficul de droguri. Contabilul Marty este descurcaret, destept si gaseste mereu metode de a rezolva situatii greu de imaginat pentru un om de rand. Marty incearca mereu sa isi pastreze calmul si sa ii linisteasca pe cei apropiati intr-o lume nebuna.

Nu este o misiune usoara pentru Marty. Acesta are familie, iar in lumea infractorilor din Mexic, daca ai gresit, iti taie capul, iar corpul il agata de un pod din orasele unde traficul de droguri este la ordinea zilei. Sotia sa Wendy este implicata activ in spalarea banilor, iar cei 2 copii ai lor stiu in ce s-au bagat.

In ce filme au mai jucat actorii din acest serial TV?

Jason Bateman a jucat in multe filme de comedie: Game Night, Horrible Bosses 1 si 2, Identity Thief, Zootropolis, dar serialul Ozark este o drama in toata regula, iar acest actor poate sa joace orice rol. Sunt actori de comedie care dau viata unor personaje memorabile si in drame.

Un exemplu bun in acest sens este Steve Carell care face un rol mare in filmul Foxcatcher. Steve Carell este cunoscut in toata lumea din serialul de comedie The Office, dar in filmul Foxcatcher nu l-am recunoscut, reprezinta tot ce e mai rau in rasa umana.

Pe Laura Linney o stiti din filmele de succes The Exorcism of Emily Rose, Primal Fear, The Truman Show, Mystic River (acest film este in Top 10 din toate timpurile in opinia mea), Nocturnal Animals.

Julia Garner, blonda creata si nebuna din acest serial de pe Netflix, a jucat in Sin City: A Dame to Kill For, We are what we are, Grandma, The Assistant.

Cum este sezonul 3 din serialul Ozark de pe Netflix?

Sezonul 2 nu m-a dat pe spate. Nu a fost groaznic, dar nu s-a ridicat la nivelul asteptatilor mele. In schimb, sezonul 3 din Ozark este impresionant din toate punctele de vedere. Am pierdut o noapte intreaga ca sa il vizionez pe tot, 10 episoade la rand si nu regret nimic. Lumea traficantilor de droguri este foarte dura, mai ales daca exista si un razboi intre 2 mari organizatii criminale din Mexic.

Intr-un asemenea razboi, gruparea rivala iti poate ataca familia la botezul celui mai mic copil, fara remuscari, cu intentia de a-l ucide. In aceasta lume, contabilul interpretat de Jason Bateman se zbate sa rezolve problema dupa problema. Mai ales acum, cand razboiul dintre bande de ucigasi cu sange rece nu se mai duce doar in Mexic. Unii dintre ei sunt trimisi si in SUA pentru a distruge intreaga operatiune a rivalului.

In sezonul 3 din Ozark, Marty si Wendy nu mai sunt doar niste oameni de duzina ai cartelului mexican Navarro, ci oameni cheie ai acestei organizatii criminale. Finalul acestui serial TV m-a surprins total, iar ultimele 2 episoade din ultimul sezon de pe Netflix le-am vizionat cu sufletul la gura.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link