Amicale pentru Cupa Mondiala

blonda

În aceste zile se joacă meciuri amicale de foc pentru că multe echipe de fotbal se pregătesc pentru Cupa Mondială de fotbal din Rusia.
Ieri, s-a jucat Austria-Germania care s-a încheiat cu o surpriză. Austria a învins Germania cu 2-1, prima victorie după 32 de ani. Golurile au fost marcate de Martin Hinteregger în minutul 53, Alessandro Schoepf în minutul 69 pentru gazde și Mesut Ozil în minutul 11 pentru oaspeți.
Suporterii din Austria sunt foarte bucuroși pentru că este o rivalitate puternică între cele 2 țări. Dacă Austria termină pe un loc fruntaș în fața Germaniei chiar la Eurovision, oamenii sunt foarte fericiți.

Mexic a învins Scoția doar cu 1-0, prin golul marcat de Giovani dos Santos în minutul 13. Dar echipa Mexicului nu arată bine deloc, nu reușește să înscrie goluri în fața unei echipe mult mai slabe. Iar atunci când suporterii tăi încep să te huiduie pe stadionul Azteca, începi să îți pui întrebări. Dacă Mexic va juca la fel la Cupa Mondială de fotbal, va fi doar o glumă proastă.

Belgia 0-0 Portugalia.
Echipa lui Cristiano Ronaldo are 2 meciuri terminate la egalitate la rând. Iar suporterii Portugaliei glumesc și spun că această echipă va câștiga Cupa Mondială. Pentru că la Campionatul European, Portugalia a fost regina rezultatelor de egalitate și a câștigat trofeul.
La fiecare mare turneu de fotbal, specialiștii spun că Belgia va ajunge sus. Dar după ce am văzut acest amical, nu cred că Belgia va avea un parcurs lung la Mondiale. Belgia are super jucători, dar niciodată nu a format o echipă sudată ca Germania, Italia sau Spania.

Roberto Martínez, antrenorul Belgiei, se încăpățânează să joace în sistemul 4-3-3. Iar jucătorii De Bruyne și Mousa Dembele nu se potrivesc acestui sistem. De Bruyne nu face bine faza defensivă, iar neconvocarea lui Radja Nainggolan, care s-ar potrivi în acest sistem pentru că este un distrugător la mijlocul terenului, este o greșeală mare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link