Trei scene legendare de luptă din filmele de acțiune

filme de actiune

Din toate fazele de acțiune din filmele de top, mereu mi-au plăcut cele în care se luptă de aproape, cu arme albe. Un cuțit nu se blochează ca un pistol și nu are nevoie de muniție. În plus, cuțitul este silențios și este folosit de toate trupele speciale din țări puternice ca SUA, Rusia sau China. Armele albe folosite de Navy Seals sunt de culoare neagră ca să nu strălucească în noapte.

Primul film care are o scenă memorabilă cu arme albe este James Bond: Quantum Of Solace. Nu este cel mai bun film cu James Bond, dar scena de luptă de mai jos este realistă. O să vedeți că se atacă zone vitale cum ar fi gâtul sau interiorul coapsei pentru că acolo sunt 2 artere foarte mari și importante. Dacă secționezi una din ele, omul moare în 30 de secunde. Sângele rece și calmul lui Daniel Craig așteptând ca atacatorul să își dea ultima suflare mi-au plăcut la nebunie.

Al doilea film care are o scenă legendară de luptă este The Man from Nowhere, în care personajul negativ are un cuțit Karambit, iar personajul principal are un cuțit simplu. Nu este o scenă ușor de vizionat pentru ca este sânge peste tot, iar ligamentele de la mâini sunt tăiate fără nicio remușcare. Dacă aveți probleme atunci când vedeți mult sânge, nu vă recomand să vă uitați la acest film.

The Raid 2 este filmul care a revoluționat creațiile cinematografice de acțiune. Este povestea unui polițist care lucrează sub acoperire care va trebui să intre în pușcarie ca să protejeze un mafiot. Apoi să devină garda lui de corp. Lupta dintre Rama și un asasin de la sfârșitul filmului, din bucătărie, este cea mai bine realizată scenă de acțiune din toate filmele văzute de mine până acum.

Sursa poza collider.com

You may also like...

1 Response

  1. 18/05/2018

    […] pare inofensivă la prima vedere. Iar Psycho (1960) a fost primul film în care este prezentat un atac cu armă albă în cinematograf. Erau alte vremuri, iar violența din filmele de azi nu era prezentă, era chiar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link