Numar contact DIGI

Digi numar contact

Daca sunteti client DIGI si aveti o anumita problema cu internetul, cu cablul TV sau orice altceva ii puteti contacta la numarul de telefon 0314004000. Eu aveam nevoie de ajutorul lor ca sa traga un cablu pentru TV nou care se afla in sufragerie. Mi-am cumparat un TV Samsung curbat ca sa pot vedea meciurile din Champions League la calitate HD, dar si filme si seriale pe Netflix.

Suntem in plina pandemie si ma pregatesc pentru ce e mai rau. Am multe carti de citit, dar o sa pierd si cateva ore la TV pentru sport sau noile episoade din serialul Suburra: Blood on Rome sezonul 3.

Ce pasi trebuie sa urmezi ca sa rezolvi problema cu DIGI?

In primul rand ar fi bine sa ai notat undeva numarul de cont client DIGI. Dupa ce ai sunat la numarul 0314004000, robotul iti va cere sa imtroduci numarul de cont cliemt DIGI si apoi tasta #. Alegi apoi numarul 1 daca esti clientul lor si apoi vezi in ce ramura ai nevoie de ajutor.

Eu am asteptat vreo 5 minute pentru ca operatorii erau ocupati, dar a apoi discutia a mers bine. Operatorul m-a intrebat ce problema am si i-am explicat ca am nevoie de “extindere la inca un TV”, asta e expresia oficiala daca aveti nevoie de inca un cablu in alta camera.

Operatorul DIGI m-a intrebat daca e cineva in izolare la mine in apartament sau este cineva bolnav din familie si am raspuns ca NU. Cand a venit specialistul ca sa bage cablurile TV, avea masca, la fel si eu in casa si am pastrat distanta. Omul a avut nevoie doar de un scaun si a terminat totul in vreo 10 minute, iar eu pot acum sa vad meciurile Champions League in format HD.

Daca ai TV smart cu rezolutia 4k, poti sa platesti 5 lei in plus la abonament si poti sa vezi un meci pe saptamana din cea mai importanta competitie fotbalistica in format 4K.

Ce inseamna 4k?

4K inseamna de fapt Ultra HD, adica o multiplicare de 4 ori a rezolutiei pe care o poti gasi pe televizoarele Full HD. Ei bine, pe langa dimensiunile net superioare (comparativ cu alte televizioare SMART), televizoarele 4K propun o lista intreaga de caracteristici specifice, pe care nu ai cum sa le gasesti in alte parte.

Rezolutia unui televizor 4K (UHD) este de 4 ori mai mare decat rezolutia unui televizor Full HD, garantand in acelasi timp de 24 de ori mai multi pixeli fata de rezolutia unui televizor SD. Mai multe informatii despre acest subiect gasiti in articolul Ce inseamna mai exact 4k?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link