Greseli facute in filmele de groaza

filme de groaza

Victimele din filmele de groaza fac greseli grave, desi in viata reala nu s-ar intampla multe din aceste actiuni. Stiu ca te poti panica si e posibil sa te blochezi, dar sa lasi arme albe langa un criminal, dupa ce l-ai lovit doar o data in cap, mi se pare o greseala mare. Am vazut un video al politiei din SUA cand 2 agenti in uniforme au luat un barbat dintr-un restaurant si primul politist a indepartat cutitul de pe masa. Asta fost primul gest facut inainte sa vorbeasca cu un barbat agresiv.

Filmul de groaza Halloween este un exemplu clar de greseala facuta de victima. Laurie Strode, personajul principal din acest film, lasa un cutit langa Michael Myers, dupa ce l-a lovit doar o data. Normal ca Michael Myers a pus mana pe cutit si a inceput sa o alerge din nou.

Greseli facute in filmele de groaza care nu au nicio legatura cu realitatea unor conflicte violente

Femeile sunt mult mai atente in viata de zi cu zi, nu ca in filmele de groaza. Cand ati vazut vreodata o femeie sa umble noaptea prin cimitir sau printr-o padurea deasa? Daca o femeie este la munte, intr-o cabana in zilele noastre si pe la 3 noaptea se aude ceva la geam, nu va iesi niciodata sa verifice ce s-a intamplat.

O alta greseala facuta in filmele de groaza este reprezentata de un grup care se desparte. Forta este data de numarul luptatorilor impotriva unui dusman comun. Oricat de periculos ar fi un barbat, daca sar 3 barbati pe el si niciunul nu da inapoi, dusmanul va fi pus la pamant. Am vazut antrenori cu centura neagra in BJJ care nu au avut sanse impotriva a 2 sau 3 luptatori mediocri in acelasi timp.

Alta greseala prezenta in filmele de groaza din ultimii ani este faptul ca victimele raman fara semnal la telefonul mobil in vremurile in care 5G este la putere sau raman fara baterie cand toti avem incarcatoare pentru masina sau baterii externe. Pot sa inteleg ca poti sa ramai fara semnal in munti, dar daca se intampla pe autostrada mi se pare lipsa de respect fata de cei care au platit biletul ca sa vada un film de groaza la cinema.

Nu toate filmele de groaza sunt de slaba calitate. De exemplu in Zombieland, protagonistii au o regula simpla, dar pe care o respecta cu sfintenie. Daca impusca un zombie, o fac intotdeauna de 2 ori in cap pentru siguranta. Idiferent ce se intampla, eroii nostri din Zombieland impusca zombi de 2 ori si apoi trec mai departe sa caute conserve cu mancare sau baterii.

Alta greseala evidenta apare cand politia intervine intr-un scary movie. Pentru ca se apropie sarbatoarea de Halloween, m-am murdarit putin de engleza la gura. In filmele de groaza, vine doar un singur politist si ala mai are 2 ani pana iese la pensie. In orice tara care se respecta, vin mereu cel putin 2 politisti pregatiti pentru orice. Daca ai sunat la numar de urgenta si ii anunti ca e un criminal in casa ta, vin cateva echipaje de politie, nu doar un singur politist fara chef de munca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link