Panini stickers FIFA World Cup în România

panini stickers

Când eram mic colecționam Panini stickers sau abțibilduri, dar niciodată nu am reușit să completez un album întreg. Aveam vreo 12 sau 13 ani și mă duceam în alte cartiere ca să fac schimb de stickers Panini cu fotbaliști de top din toată lumea. Era posibil să rămân și fără ele pentru că era o junglă de asfalt și nu eram intre prieteni acolo unde se făceau asemenea afaceri. Dar nu am dat înapoi și m-am dus foarte des între blocuri unde se facea troc, fără mijlocirea banilor, cu abțibilduri de jucători mari ca Maradona sau Oliver Kahn, portarul Naționalei de fotbal a Germaniei.

Ieri, m-am hotărât că anul 2018 va fi cel care îmi voi duce visul din copilărie până la capăt. Dar nu știam de unde să cumpăr. Așa că am găsit repede răspunsul la întrebarea: De unde cumpăr Panini stickers FIFA World Cup în România?
De la orice chioșc de ziare din cartier. Prețul unui album cu cel puțin 19 abțibilduri este 7 lei, iar un plic ce conține 5 stickers cu fotbaliști costă 3,50 lei.
Prețurile nu sunt mari, dar ca să completezi un album ai nevoie de 682 de abțibilduri cu fotbaliști, stadioane, trofeul Cupei Mondiale și altele si te costă aproximativ 478 de lei.

Problema mare este atunci când ai dubluri de fotbaliști și trebuie să faci schimb cu alți colecționari. Așa că ar fi bine să intri pe Facebook să cauți așa ceva sau să întrebi prietenii apropiați dacă sunt în căutare de Panini stickers FIFA World Cup. În general, colecționarii au peste 30 de ani și vor să retrăiască momentele unice din copilărie. Eu am noroc pentru ca la mine în oraș sunt câțiva microbiști care strâng abțibilduri și am cu cine să fac troc.

Messi și Cristiano Ronaldo sunt foarte greu de procurat. S-ar putea ca acest Campionat Mondial de fotbal să fie ultimul pentru cei 2 jucători de top și ăsta e unul din motivele pentru care îi vreau în albumul meu Panini.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link