El Clasico din peluză

campions

Ieri, s-a disputat El Clasico, întâlnirea dintre Barcelona și Real Madrid, iar echipa catalană a încheiat meciul nedecis 2-2. Echipa lui Messi a jucat o repriză în 10 oameni și a reușit la final să rămână neînvinsă în campionat. În minutul 45+3, de la FC Barcelona a fost eliminat Sergi Roberto. Golurile au fost marcate de Luis Suarez ’10 și Lionel Messi ‘52 pentru gazde, respectiv Cristiano Ronaldo ’14 și Gereth Bale ’73 pentru oaspeți. La acest meci nebun a fost un prieten bun, Adrian, care este fan Barcelona de mult timp. A găsit bilete la peluză, iar imaginile din acest articol sunt realizate de el, de la fața locului. Prețurile la bilete pe piață neagră au ajuns la 1500 de euro, dar omul a reușit să cumpere de pe un site oficial la un preț mult mai mic. Dacă iubești fotbalul, nu trebuie să ratezi un El Clasico.

el clasico

Adrian a fost la 4 meciuri pe Camp Nou și la El Clasico chiar a simțit că se joacă fotbal la alt nivel. În celelalte meciuri era o abordare de vacanță din partea suporterilor sau a jucătorilor catalani. Mi-a zis că Messi e inima Barcelonei și atunci când va pleca de la echipă, doar nu o să joace și la 50 de ani, nivelul jocului din teren va scădea cu 50%. Iar Busquets și Paulinho fac diferența în mijlocul terenului prin calmul și siguranța de care dau dovadă. Iniesta a fost aclamat de suporterii catalane, la ultimul derby cu Real din carieră, jucătorul crescut de Barcelona urmând să plece la o echipă de fotbal din campionatul Chinei.

Și pentru că nu a jucat doar o singură echipă, Adrian mi-a spus câteva cuvinte și despre adversari. Jucătorii lui Real Madrid au mobilitate constantă în teren, iar când mingea ajungea la Cristiano Ronaldo se făcea liniște pe stadion. Este considerat cel mai mare dușman al Barcelonei, dar și un jucător de valoare.

la liga

You may also like...

3 Responses

  1. Adrian says:

    Bun. Nu este un fake news. E adevărat. Sursa confirma

  1. 14/05/2018

    […] sezonul. Echipa catalană, în 10 oameni o repriză întreagă, a reușit un egal cu Real Madrid in El Clasico, care este cel mai puternic adversar. În alt meci, a fost condusă la 2 goluri diferență în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link