Halle Berry va juca in John Wick 3

halle berry

Contul oficial de Twitter al filmului John Wick 3 a publicat o poză în care Halle Berry joacă rolul unei femei-asasin pe nume Sofia. Cred că imaginea este din hotelul The Continental, din New York, o zona neutră pentru criminali plătiți. Iar dacă ucizi pe cineva cât timp stai în hotel, încalci una dintre principalele reguli. Iar asta a făcut chiar John Wick în filmul cu numărul 2 și acum este vânat de toată lumea.

Filmul John Wick 3 va fi regizat de Chad Stahelski. Se vor intoarce pe platourile de filmare actorii: Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ruby Rose și Common. Li se vor alătura actori foarte cunoscuti ca: Halle Berry, Anjelica Huston, Hiroyuki Sanada, Jason Mantzoukas, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman și Tiger Hu Chen.

Halle Berry și Salma Hayek arată acum mai bine ca acum 20 de ani. Se pare că mișcarea la sală îți face un corp atletic chiar dacă ai 51 de ani. Halle Berry dovedește încă o dată că poți să fii o femeie sexy indiferent de vârsta pe care o ai. Știu că e important ce viață ai dus, cât de sănătoși au fost părinții tăi, dar dacă ai grijă de tine poți să arăți superb oricând.

Filmul John Wick 3 va rula în cinematografele din România din data de 17 Mai 2019.

You may also like...

1 Response

  1. 20/07/2018

    […] din 17 Mai 2019. Alături de Keanu Reeves vor mai juca actorii: Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Halle Berry o va interpreta pe Sofia, Laurence Fishburne va juca rolul lui Bowery King, Ian McShane va fi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link