Barcelona pierde la Levante și ratează un obiectiv important

messi

Barcelona este învinsă de Levante cu 5-4 în deplasare, iar fanii catalanior sunt extrem de supărați. Barcelona era foarte aproape să facă istorie pentru că devenea prima echipă din Spania care termina pe locul 1 fără să piardă vreun meci tot sezonul.
Echipa catalană, în 10 oameni o repriză întreagă, a reușit un egal cu Real Madrid in El Clasico, care este cel mai puternic adversar. În alt meci, a fost condusă la 2 goluri diferență în minutul 87 împotriva echipei Sevilla pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán și a revenit pe tabela de marcaj prin golurile marcate de Suarez si Messi in minutele 88 si 89. Barca a jucat cu echipa a 2-a în deplasarea de la Celta Vigo și a scăpat cu un egal. Ieri, a primit 5 goluri de la Levante, echipa de pe locul 15 în La Liga.

Acum înțeleg de ce Valverde nu are încredere în Yerry Mina. Acesta din urmă a jucat groaznic pentru că două sau trei din golurile marcate de Levante au fost după niște greșeli ale lui Yerry Mina care fenta în momente când nu era cazul, nu știa exact unde să se poziționeze pe faza defensivă, iar Busquets a fost nevoit să coboare în apărare din cauza defensivei slabe a catalanilor.
Valverde a greșit pentru că a început meciul cu Vermaelen și Mina. În plus, mijlocul Barcelonei a lăsat de dorit. Rakitic a avut o prestație slabă de parcă era prima oară când îmbrăca tricoul echipei care e campioană în Spania.
Iar lipsa lui Messi se poate vedea clar în acest meci. Chiar nu știu ce se va întâmpla cu Barcelona atunci când argentinianul își va agăța ghetele în cui.

Este foarte greu să porți numele de Invincibles ca Arsenal pentru că 9 luni de zile nu trebuie să faci un pas greșit. Doar un singur meci slab și tot ce ai clădit până atunci se dărâmă ca un castel de cărți de joc.

You may also like...

1 Response

  1. 29/05/2018

    […] cu cei mai buni jucători la centrul terenului. Dacă până în 2013, Iniesta și Xavi de la Barcelona au fost cei mai buni mijlocași din lume, lucrurile s-au schimbat atunci când Kroos și Modric au […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link