Halep s-a infectat cu coronavirus

Simona Halep

Simona Halep s-a infectat cu coronavirus. Acum 4 ore a postat pe contul de Twitter: Hi everyone, I wanted to let you know that I tested positive for COVID-19. I am self-isolating at home and am recovering well from mild symptoms. I feel good… we will get through this together.

Intr-o traducere aproximativa Halep anunta ca a primit rezultatul pozitiv la un test de coronavirus, ca este in izolare si ca are simptome usoare. Se simte bine si crede ca o sa trecem prin asta cu bine, impreuna.

Coronavirus nu iarta pe nimeni

Simona Halep este cel mai bun sportiv roman la ora actuala si anul asta a avut un sezon bun in tenis. A castigat 3 turnee importante, la Praga, Dubai si Roma. Pana in 2020, nicio romanca nu reusise sa castige turneul de tenis de la Roma, iar asta e o realizare importanta.

A avut si rezultate cel putin ciudate, infrangeri impotriva unor jucatoare mai slab clasate decat ea: Aryna Sabalenka (sferturi, Adelaide), Garbine Muguruza (semifinale, Australian Open) si Iga Swiatek (optimi, Roland Garros). Daca era mai atenta, castiga Roland Garros pentru ca multe jucatoare de top nu au fost prezente la Paris din cauza pandemiei.

Din cauza acestui coronavirus multe turnee de tenis feminin importante au fost amanate si multe sportive au evitat sa se prezinte in anumite tari unde coronavirusul era in floare. Multi jucatori de tenis din WTA si ATP s-au imbolnavit de coronavirus pentru ca acest virus nu iarta pe nimeni, indiferent cati bani ai, cat de frumos sau tanar esti.

Sper sa treaca cu bine peste aceasta incercare si sa o vedem iar pe terenul de tenis, la fel de ambitioasa si cu chef nebun de a castiga turneu dupa turneu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link