Cardul de metal Revolut

revolut metal card

Contul card de metal Revolut te costă 120 de lire sterline pe an sau 135 de euro(13,99 euro pe lună). Până acum un cont premium costa 75 de lire sterline pe an. Iar dacă vreți un card metalic ca să arătați cool, atunci bagați mâna în buzunar pentru că prețul a crescut.
Cardul metalic este de 3 ori mai greu decât un card normal și este făcut dintr-o singură foaie de oțel armat.

Cardul de metal Revolut vă oferă pană la 1% cashback pentru fiecare tranzacție, retrageri gratuite de numerar pană la 2400 de lei lunar, un serviciu dedicat de concierge și multe altele. Până acum puteati să retrageti doar 800 de lei pe lună de la bancomate fără niciun comision. Începând de astăzi utilizatorii premium pot comanda Revolut Metal! Revolut are doar 10.000 de carduri de metal în stoc, iar dacă vă doriți unul, nu mai stați pe gânduri.

Dar poate vă întrebați ce înseamnă un serviciu dedicat de consierge?
CONCIERGE angajatul unui hotel responsabil cu asigurarea de servicii de cea mai înaltă calitate către fiecare client (persoane fizice). Rolul său este de a furniza informaţii şi de a realiza programări în cadrul hotelului, rezervări şi înscrieri în contul clienţilor pentru hotel, de a ţine registrele de evidenţă şi de a prezenta note clienţilor în momentul plecării acestora şi de a se asigura că toate cerinţele şi necesităţile clienţilor hotelului să fie satisfăcute.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link