Totul despre pH-ul corpului tau

hidratare

Mereu mi-a placut sa fiu activ, sa joc fotbal, sa ma duc la sala ca sa trag de fiare, sa urc pe munte cat de des pot. Iar ca sa rezisti in timp trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, dar si o hidratare a corpului facuta ca la carte. Eu si multi dintre voi bem apa plata sau minerala cumparata din magazin, dar putini stiu ca este indicat sa consumam apa alcalina care sprijina functionarea optima a organismului si care are pH mai mare de 7.

Apa Calipso este alcalina si este indicata daca faceti sport des. Am zile in care antrenez grupele mari de muschi la sala, spate, pipet sau picioare si bag super seturi care sunt niste exercitii combinate la aparate diferite, cu serii si multe repetari, dar cu pauza mici intre ele. Si a doua zi simt in corp durere in muschi, febra musculara cauzata de acidul lactic care se aduna acolo. Si apa Calipso are calitatea si proprietatile de a scoate acest acid lactic din muschi.

Se zice ca musculatura creste acasa si nu la sala de antrenament. Atunci cand mananci bine, bei apa destula si te odihnesti cel putin 8 ore pe noapte. Conteaza enorm alimentele pe care le mananci dupa antrenament, dar si grija sa nu antrenezi o grupa musculara fara sa treaca cel putin o zi ca sa aiba timp sa se refaca. Altfel exista riscul sa te supra-antrenezi.

apa calipso

Unul dintre motivele pentru care fructele și legumele sunt recomandate a face parte din dieta, in procent foarte mare, este și datorita continutului mare in apa si puterea lor de hidratare, asa cum vedeti in poza de mai sus: struguri, nuca de cocos si lamai. Daca avem obiceiul sa consumam gustari intre mese, acestea ar fi bine sa fie de acum inainte doar din fructe si legume. Si nu uitati sa va hidratati des, iar o sticla de apa Calipso ar fi bine sa o aveti la indemana.
Un ceai verde face bine intotdeauna, iar am un prieten bun care bea zilnic asa ceva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link