Cum arata iPhone 11 si iPhone 11 Max

iPhone 11

In luna septembrie, in acest an, se va lansa noul iPhone 11. Unii spun ca pe data de 10 septembrie o sa vedeti lansarea oficiala. Intre timp, au aparut pe internet poze cu noule modele iPhone 11 si iPhone 11 Max, iar in privinta designului telefonului mobil, multi stramba din nas pentru ca niste camere foto in numar de 3 arata oribil. Eu sunt posesor de iPhone, dar in ultima vreme pozele facute cu telefoane mobile Samsung arata mult mai bine decat cele realizate cu mobilul meu. Cei de la Apple sunt constienti ca trebuie sa ridice nivelul in aceasta privinta, dar cele 3 camere foto de pe spatele acestui iPhone 11 nu imi plac deloc.

Ce au spus utilizatorii de iPhone dupa ce au vazut pozele cu noul design?

Multi au zis ca daca ar fi trait Steve Jobs ar fi demis intreaga echipa care se ocupa de design, iar altii au glumit ca noile camere foto se potrivesc cu tevile unui aruncator de grenade din filmele cu Arnold Schwarzenegger.

In ritmul asta cred ca o sa imi indrept atentia catre Samsung care rezista in ploaie, face poze mult mai clare chiar si intr-o lumina slaba sau tine bateria mult mai mult decat un iPhone. In meseria mea am nevoie de baterie ca de aer.

Ce optiuni va avea iPhone 11?

Specialistii de la Apple se bat cu pumnul in piept ca bateria noului telefon va tine multe mai mult, pozele vor fi mult mai clare si in viitor vei putea sa incarci wireless un alt dipozitiv iPhone sau un Apple Watch. Noul telefon va raspunde mai rapid la comenzi, iar noile modele vor veni in multe culori diferite cerute de utilizatori. Informatiile aparute in presa de specialitate sustin ca iPhone 11 nu va suporta tehnologia 5G.

Pretul noului iPhone 11 va fi de 999$, dar pretul nu este inca oficial si pana acum sunt doar speculatii. Cred ca in jurul acestei sume se va invarti pretul noului model, iar daca merita, voi decideti.

Sursa poza forbes.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link