Gods and Glory si foamea de bani

Gods and Glory

Un joc online, Gods and Glory, cu peste 3 milioane de jucatori din 130 de tari face o greseala de neiertat cu o modificare majora – Update 3.9.0. Inainte sa iti explic ce s-a intamplat, ar fi bine sa prezint acest joc in cateva cuvinte. Gods and Glory este un joc de razboi online care are la baza Aliantele formate din maxim 70 de jucatori care se lupta intre ele pentru resurse sau influenta. Ai la dispozitie un erou principal si 6 generali pe care ii poti echipa cu armuri sau arme performante. Ai 4 tipuri de resurse (aur, lemn, piatra si praf de stele) pe care le poti obtine in castelul tau sau prin cucerirea altor castele ale dusmanilor. Ai 6 zei la dispozitie, 3 principali si 3 secundari, care iti pot oferi armata cu care poti sa pleci la razboi. Daca vrei sa avansezi repede si sa ridici nivelul castelului sau al eroului poti sa cumperi cristale pentru ca sunt promotii zilnice. Jocul poate fi descarcat din AppStore, dar si din Google Store in cateva minute.

Update 3.9.0 si foamea de bani a celor de la Gods and Glory

Un alt aspect important al acestui joc este reprezentat de Evenimentele zilnice unde Aliantele castiga puncte si la final se bucura de premii importante. Alianta trebuie sa atinga 3 sau 4 nivele denumite cufere sau chests in engleza, fiecare dintre ele cu un premiu. Primul cufar are un premiu acceptabil, cufarul cu numarul 3 are un premiu important. Jucatorii care erau la inceput si faceau minim, adica ajungeau pana la cufarul 1 primeau si premiile mari daca Alianta atingea cufarul 3 sau 4.

Acum, Update 3.9.0 schimba total modul de abordare pentru ca un incepator va trebui sa atinga acelasi nivel cu Alianta. Daca Alianta atinge punctajul cufarului 3, jucatorul trebuie sa atinga si el nivelul cufarului 3 care este imposibil in aceasta perioada. Jucatorii mici sunt marginalizati si nu mai au nicio sansa sa avanseze. In plus premiile au scazut. Daca la un anumit eveniment pentru Alianta ajungeai la cufarul 2 toata lumea primea 100.000 de puncte de experienta. Acum, punctele de la cufarul 1 si 2 se aduna, dar premiile sunt mai mici: 25.000 pentru cufarul 1 si 50.000 pentru cufarul 2, in total 75.000 de puncte cu mult mai multa munca si timp pierdut.

Boicot total al jucatorilor in Gods and Glory

In acest joc o sa gasesti si o comunitate importanta de romani care sunt impartiti in RO, Get sau prin alte aliante ca WoK sau WoB. Toate marile Aliante boicoteaza evenimentele de Alianta pentru ca pe dezvoltatorii acestui joc de razboi ii intereseaza doar banii facuti repede. Nu sunt miscati de parerile jucatorilor, iar daca ne vor privi de sus in continuare, s-ar putea sa ramana fara jucatori, deci fara banii pe cristale. Se spune ca fulgerul loveste des zonele cele mai inalte, asa ca dragi dezvoltatori nu mai tineti nasul pe sus.

Este o unitate intre romani, rusi, polonezi si alte natii, in afara de cateva Aliante mici care fac exact ce nu trebuie – joaca in continuare in orice conditii mizere pentru jucatorii incepatori.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link