Cinemax Veranda s-a redeschis pe 11 septembrie

Cinemax Veranda

Zilele astea, am iesit cu un prieten bun ca sa mancam in oras si i-am dat vestea ca Cinemax Veranda se redeschide pe 11 septembrie. Amandoi suntem innebuniti dupa filme de actiune, SF, drama si indiferent ce zice lumea, Netflix nu se compara cu senzatia vizionarii unui film de top pe marele ecran. Chiar am discutat cu amicul meu despre noile reguli pe care va trebui sa le respectam daca mergem la cinematograf. Masca este obligatorie, iar sala nu va fi aglomerata ca in trecut pentru ca daca te asezi pe un scaun, urmatorul va fi liber. Chiar daca mergi cu iubita la film, tot veti sta separati.

Prietenul meu glumea ca aceste reguli ii plac la nebunie pentru ca acum nu mai poti sa vorbesti cu cel de langa tine, poti sa iti pui hanoracul sau geaca de piele pe scaunul de langa tine, sucul este in siguranta pentru ca il atingi doar tu. Poti sa vezi filmul mult mai relaxat in aceste conditii.

Ce filme vor rula la Cinemax Veranda?

CINEMAX, cel mai nou cinematograf din Veranda Mall, anunta un program pe masura pe lunile ce vor urma. Din 18 septembrie, va rula la Cinemax Veranda fimul Tenet, regizat de Christopher Nolan. Tot in septembrie, dar pe 25, va avea premiera Mulan. In octombrie, va rula filmul cu super-eroi Wonder Woman 1984.

Am vazut filmul Tenet acum cateva zile. Va recomand sa cititi mai multe despre aceasta creatie cinematografica, cum se joaca regizorul Christopher Nolan si scenaristii cu timpul, ca sa intelegeti mai multe despre acest film SF de actiune. Nu este un film pentru oricine, asa ca va trebui sa puneti mintea la contributie. Daca cititi pe internet cateva spoilere despre Tenet, o sa intelegeti mult mai bine actiunea si motivele personajelor principale. Nu se compara cu Inception, desi unii afirmau ca se aseamana mult. Este fals. Inception si Tenet sunt total diferite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link