James McAvoy isi schimba personalitatile rapid in Glass

James McAvoy, care il interpreteaza pe Kevin Wendell Crumb in noul film Glass, isi schimba personalitatile rapid. Glass este al 3-lea film dintr-o trilogie inceputa acum 20 de ani cu filmul Unbreakable, cu Bruce Willis in rolul principal. Al 2-lea film a fost Split, in care un nebun cu multiple personalitati rapeste femei si le terorizeaza in moduri greu de descris. Toti super-eroii din cele 3 filme, Bruce Willis (personajul pozitiv), James McAvoy si Samuel L. Jackson (personajele negative din Split si Unbreakable) sunt pacienti intr-un spital de nebuni. Doctorita care se ocupa de cele 3 cazuri inventeaza o masinarie care atunci cand se stinge si se aprinde brusc lumina, personalitatile lui Kevin Crumb ies la iveala una cate una.

Unii spun ca masinaria este inventata chiar de Mr. Glass interpretat de Samuel L. Jackson care sufera de o boala cumplita, i se rup oasele la cea mai mica cazatura sau la orice accident casnic. Mr. Glass are insa alta calitate care il face extrem de periculos, desi este in scaun cu rotile, este unul dintre cei mai destepti oameni de pe Terra.

Daca The Beast, cea mai periculoasa personalitate a lui Kevin Crumb, iese la iveala, alaturi de Mr. Glass pot face cea mai periculoasa pereche de criminali din toata istoria cinematografiei. The Beast este un monstru cu o putere incredibila care poate stramba doar cu forta bratelor gratiile unei celule de prizonieri sau cusca unui urs dintr-o gradina zoologica. Singura sansa a fortelor binelui este reprezentata de Bruce Willis care are o forta de nedescris, dar si o slabiciune de putini stiuta – apa.

Filmul Glass este regizat de M. Night Shyamalan, a avut un buget de peste 20 de milioane de dolari si va rula in cinematografele din Romania din 18 ianuarie 2019.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link