Poster nou Hotel Mumbai

In noiembrie 2008, 10 membri ai gruparii teroriste Lashkar-e-Taiba care avea bazele in Pakistan au atacat cu arme de foc si bombe 12 zone importante din Mumbai. In aceste atacuri au murit 174 de oameni, din care 9 atacatori si peste 300 de raniti. Au fost luate cu asalt spitale, hoteluri, cafenele, cinematografe: Oberoi Trident, Taj Palace & Tower, Leopold Cafe, Cama Hospital, Nariman House, Metro Cinema. Toate aceste zone au fost eliberate de politia si fortele de securitate din Mumbai, in afara de Taj Hotel unde s-au dat lupte 3 zile la rand.

Atacatorii au venit cu barci de motor de mare viteza si cand au ajuns la mal s-au despartit in 2 grupuri mari. In prima seara a actelor teroriste, politia locala a fost depasita total de evenimente. Primele focuri de arma s-au auzit in Chhatrapati Shivaji Terminus, o gara istorica din Mumbai. Doi teroristi au deschis focul cu arme AK-47 si au ucis 58 de civil si au ranit 104. Cand au iesit din gara, cei doi atacatori au ucis inca 8 politisti, ca mai apoi sa fie rapusi de o brigada anti-terorista. Asta e doar inceputul cosmarului pentru fortele de ordine din Mumbai. In Taj Hotel au avut loc 6 explozii, 1 in lobby, 3 in restaurant, 2 in lifturi si 1 in Oberoi Trident, iar 200 de civili au fost salvati de pompieri care au pus scari la ferestre in prima noapte a atacurilor. In plus, teroristii au cautat la fiecare etaj, in fiecare camera in parte supravietuitori pe care sa ii rapuna cu armele din dotare.

In filmul Hotel Mumbai vor juca actorii Armie Hammer (cunoscut din peliculele de succes The Man from U.N.C.L.E si The Lone Ranger ), Jason Isaacs care a jucat incredibil rolul colonelului in Black Hawk Down si Dev Patel care a rupt norii in Slumdog Millionaire, film care a castigat Oscarul la mai multe categorii inclusiv cea mai buna pelicula.

Hotel Mumbai va aparea la cinematografe incepand din martie 2019, iar in afara de aceasta informatie va prezint inca un poster care e un amestec de petale de trandafir si sange intr-o cada de lux, dintr-o baie plina de gauri facute de gloante trase de teroristi cu arme AK-47.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link