Libris a avut vanzari record

Libris

In perioada de izolare provocata de coronavirus, multi romani au vizionat filme si seriale, au citit diferite carti SF, de aventura, istorice, etc sau au jucat diferite jocuri cum ar fi Activity Campionii. Timpul trebuia petercut cu folos, chiar daca am stat in casa saptamani la rand. Unii au facut curatenie, altii au incercat diferite retete culinare sau au facut sport in fiecare zi cu un program bine stabilit.

Lumea a fost calculata in privinta cheltuielilor pentru ca multi bani s-au dus pe mancare si apa plata, bere, sucuri naturale sau bauturi alcoolice. Insa, daca nu aveai jocuri pentru copii sau adulti in casa, trebuia sa comanzi online si anume ramuri ale economiei au functionat bine in perioada acestei crize provocata de coronavirus.

Libris, cea mai mare librarie online din Romania, a inregistrat in perioada starii de urgenta (15 martie -15 mai 2020) vanzari cu 81% mai mari la cartile pentru copii, in timp ce vanzarile de jocuri au crescut cu 66%. Astfel, ponderea produselor adresate celor mici in total vanzari pe Libris.ro, a ajuns in ultimele doua luni la 23%, fata de 18% cat reprezentau cumulat cartile pentru copii si jocurile in perioada similara a anului trecut.

Aceasta librarie online va ofera reduceri mari in fiecare luna. Chiar acum, cand scriu acest articol, cei de la Libris au transport gratuit pentru orice comanda de carti timp de 3 zile. In plus, daca dai click pe Promotiile lunii o sa gasesti multe reduceri. La Editura TREI daca vrei sa cumperi 2 carti, primesti una gratis, la Editura RAO ai 30% reducere pentru 1300 de titluri de carti, la editura Nemira primesti o carete gratis daca faci o comanda de peste 70 de lei. Cartea cadou este “Spionaj la manastire” – Rodica Ojog-Brasoveanu.

Aceasta ultima promotie este si la Editura LITERA unde daca comanzi de cel putin 65 de lei o sa primesti o carte cadou “Ochii galbeni ai crocodililor” – Katherine Pancol.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link