Un Mos Nicolae de poveste

A venit Mos Nicolae. Cei mici si-au curatat ghetutele, cu grija, pentru a primi darurile lui Mos Nicolae. Cei care au fost cuminiti stiau ca vor primi dulciuri si alte surprize, insa, ceilalti stateau cu teama ca in ghetutele lor nu va fi decat o nuielusa. Dar anul acesta a fost alta povestea copilasilor de la gradinita unde sunt educatoare. Este o placere sa organizam, an de an, asteptarea lui Mos Nicolae chiar si la gradinita. Astfel, copiii se vor bucura, inca o data, de darurile primite.

Anul acesta, am vorbit cu parintii sa le cumparam fructe si cateva dulciuri si, in loc de jucarii, sa le cumparam carti. Imi doresc foarte tare sa ii incurajez, inca de pe acum,  sa inceapa sa citeasca. A iubi cartile si a citi sunt pietre de temelie pentru a le dezvolta celor mici imaginatia si limbajul. Desigur, pentru varsta lor ne-am gandit sa achizitionam carti usoare, cu multe ilustratii. Am hotarat sa ma apuc de prospectat piata pentru a gasi cele mai potrivite carticele.

Pentru ca eu nu prea am timp sa alerg prin magazine, mi s-a parut o idee foarte buna sa fac achizitii online. Mi-a venit ideea de a cauta carti la magazinul Dwyn.ro, de unde obisnuiesc, adesea, sa imi achizitionez anumite lucruri pentru casa. Stiu ca au o gamavariata de produse, de la electronice, pana la carti si jucarii. Am avut norocosi cand am descoperit cartii decopii – Usborne. Libraria Usborne are, intr-adevar, niste carti extrem de frumoase, cu ilustratii deosebite si texte usoare, numai bune pentru copiii de gradinita. De asemenea, tot aici mai sunt si carti pentru copiii de scoala generala. Din categoria cartilor pentru copii peste 3 ani ,am ales cartea de la CorintBondarel si bucuriile iernii. Aceasta mi-a atras atentia, in mod deosebit, deoarece spune povestea lui Bondarel care asteapta sarbartorile deiarna si aduce in prim plan aventurile lui si ale prietenilor lui, pentru a trai magia acestui anotimp. Am considerat ca este o carte potrivita cu luna in care ne aflam si ca cei mici se vor bucura. Si chiar asa a si fost. Imediat ce au gasit carticica in ghetute, au inceput sa o rasfoiasaca si, la somnicul de pranz din ziua de Mos Nicolae, am citit frumoasa poveste. Multumesc Dwyn.ro pentru ca ne-a ajutat sa face niste copii fericiti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link