iPhone 12 nu are incarcator in cutie

iPhone 12 pret

Ieri, a fost prezentat noul iPhone 12 care vine cu cateva surprize neplacute. Foarte slab la inovatie, plus ca nu o sa aveti in cutie incarcator, desi pretul acestui iPhone de ultima generatie este de 1000 de dolari. Ar fi bine sa stiti ca sunt in echipa iPhone de ani buni si chiar acum am in posesie un iPhone XR de care sunt multumit, dar tot stramb din nas pentru ca exista ceva care sa rupa norii la iPhone 12.

Exact cum spune un prieten bun de pe Facebook, Marian Ionescu: iPhone 12 Pro Max imi aduce aminte de cum ma simteam cand eram exagerat de microbist, tineam cu Steaua, iar Steaua lua bataie de la Dinamo.

Vedeam ca aia au o echipa mai buna, iar eu tineam cu echipa mai praf, dar aia era echipa mea și ramaneam alaturi de ea. Asa si cu iPhone. Mai slab cu inovatia, are in continuare “bretonul” ala urat, dar asta-i sistemul cu care ma inteleg cel mai bine. Asta-i echipa mea.

De ce nu are iPhone 12 incarcator in cutie?

Apple a confirmat ca noile iPhone nu vor include in cutie incarcator de priza sau casti, ceea ce reduce risipa de materiale, poluarea si inclusiv eficientizeaza transportul, cutiile sunt mai mici. 

Sa vezi o tehnica care e doar de maximizarea a profitului ca pe un lucru pozitiv e si asta o chestie. Sa te duci dupa fenta cum s-ar spune.
Ar trebui sa elimine si cablul de incarcare daca tot fac o treaba.
In schimb toate teancurile alea de carticele de instructiuni sunt ok. Copacii taiati sunt ok.

Ar fi putut renunța si la carticele din cutie, puneau un qr code pe interiorul cutiei si deschideai un PDF automat si gata, aia chiar salva niste copaci de la taiere, dar trendul acum e cu emisiile de CO2 și electronic waste, nu ii pasa nimănui de copaci, si hartia e ieftina, deci nu economiseau mai nimic.

Ca sa fie nebunia completa, au pus un cablu usb c to lightning, desi majoritatea avem pe acasa incarcatoare cu usb. Ce sa vezi, trebuie cumparat incarcator. Halal reducere de electronic waste, e doar eficientizare de costuri vanduta frumos credulilor. Frumos era sa dea incarcator si casti la cerere celor care chiar au nevoie si astfel aveau o mare bila alba la capitolul imagine. Nu pareau doar niste mega zgarciti cu povesti frumoase.

Plusurile noului iPhone 12 ca sa nu zica lumea ca sunt fan Samsung deghizat

iPhone 12 va avea 5G si are in loc de sticla un fel de ceramic shield care il face foarte rezistent in caz ca iti pica pe gresia din bucatarie.

Procesorul Apple A14 Bionic. Este un procesor six-core (doua nuclee de performanta si patru economice), are 11,8 miliarde de tranzistori (o crestere de 40% fata de Apple A13 Bionic) si face 11 miliarde de operațiuni pe secunda. 

Camerele foto au tot senzori de 12 megapixeli, dar sunt trei pe spate. Telefoto cu lentilă de 65mm, ultra-wide 13 mm și normală de 26 mm. Senzorul foto este cu 47% mai mare decat la versiunea anterioara si are pixelii de 1.7 nanometri.

Ultimele informatii au fost preluate de pe site-ul computerblog

Cei de la Apple si-au dat seama ca nu toti oamenii sunt bogati pe Terra si ca Samsung A 51 este cel mai vandut mobil Android in 2020 pentru ca are un pret bun. In urmatoarea perioada, poti sa cumperi un Iphone de la pretul de 399 dolari pana la 999 dolari, in functie de buget, dar fara incarcator.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link