Mulan vs Tenet. Care este cel mai bun film?

cel mai bun film

In plina pandemie, intrebarea care este cel mai bun film dintre Mulan si Tenet pare surprinzatoare pentru ca nu traim vremuri normale. Tenet a preferat varianta clasica, filmul sa fie proiectat in sali de cinematograf, desi multe sunt inchise si frica oamenilor de coronavirus este prezenta pe strazi. Insa, erau iubitori de filme care abia asteptau sa vada o realizare cinematografica de exceptie pe marele ecran. In Romania o sa putem viziona filme, dar cu distantare sociala, un scaun ocupat, un scaun gol, apo un scaun opcupat si asa mai departe. Chiar daca vii cu iubita sau nevasta, tot nu o sa stati unul langa altul.

Mulan a preferat varianta vizionarii de acasa, de pe canapea, dar trebuia sa bagi mana in buzunar. Ca sa vezi acest film trebuie sa platesti 30 dolari pe Disney+. Mi se pare mult pentru ca nu e normal sa platesc un abonament lunar la Disney+ si sa imi ceara bani in plus pentru filme VIP.

Care este cel mai bun film dintre Mulan si Tenet?

Am vazut ambele filme si nu m-au dat pe spate. Ca sa vezi Tenet, trebuie sa cauti pe net multe teorii si spoilere despre acest film ca sa poti pricepe cel putin 50% la prima vizonare. Imi plac filmele care imi pun mintea la contributie, dar nu si cand exagereaza. Eroul principal a invatat cum sta treaba in jocul cu timpul doar daca isi dorea din tot sufletul, fara antrenament, fara nimic.

Multi spuneau ca Tenet este filmul anului 2020 si ca trebuie vizonat neaparat. Nu e cazul, va spun cu mana pe inima si asta nu e doar parerea mea. Am discutat cu niste prieteni buni care mananca seriale si filme pe paine si Tenet nu e printre favoritele lor. Inception, film regizat tot de Christopher Nolan, a avut un scenariu clar. Niste infractori de elita care intrau in visele oamenilor ca sa le schimbe actiunile in viata reala sau sa fure informatii valoroase. Indiferent ca vorbim despre spionaj industrial sau orice altceva, Inception este un film bun din multe puncte de vedere. Tenet este o ciorba cu de toate.

Mulan este o gluma proasta pe langa filmul de desene animate cu acelasi nume, iar actrita cand vorbeste, iti dai seama de la o posta ca e femeie imbracata in armura de barbat. Are o moaca prea simpatica si feminina ca sa pacaleasca pe toata lumea. Sunt scene de lupta memorabile, iar costumele razboinicilor sunt de top, dar personajele pozitive si negative nu m-au miscat deloc.

Care dintre cele 2 filme a strans mai multi bani in aceeasi perioada de timp?

Tenet si Mulan au avut bugete de 200 de milioane dolari fiecare, dar care este cel mai bun film la incasari? Tenet a obtinut din bilete vandute peste 250 de milioane dolari in 30 de zile in intreaga lume. Mulan a obtinut in aceeasi perioada de timp 94 de milioane de dolari de la oamenii care s-au abonat la Disney+. Tenet a avut avantajul ca a fost vizionat de iubitorii filmelor de actiune de pe intreg globul pamantesc, in timp ce grosul banilor facuti de Mulan a fost doar in SUA. Cei din Europa nu prea se inghesuie sa vada filme vechi Disney si multi au deja Netflix si HBO.

Se estimeaza de catre specialisti ca Tenet va castiga in total vreo 350 de milioane dolari, iar asta nu e un succes, iar Mulan va avea incasari nici 50% din cati bani a facut The Lion King in 2019.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link