Joker interpretat de Joaquin Phoenix

Joker

Regizorul Todd Phillips a postat pe Instagram o poza cu Joaquin Phoenix care il va interpreta pe Joker, cel mai mare dusman al lui Batman. Joker va avea debutul in salile de cinema in octombrie 2019, dar nimeni nu stie exact despre ce va fi in acest film. Unii presupun ca este descrisa viata lui Arthur Fleck, numele real al lui Joker din film, in special modul in care s-a transformat dintr-un sot iubitor intr-un criminal cu sange rece si nebun. Altii spun ca filmul are la baza banda desenata The Killing Joke, cel mai bun volum grafic realizat de Alan Moore care iti arata ca este un pas mic de la o viata de familie normala la nebunie totala. Poza de mai sus este alb-negru la fel ca paginile din The Killing Joke in care este prezentat The Joker in perioada cand era un familist convins si se zbatea sa isi faca viata mai buna.

Cine este cel mai bun Joker din toate timpurile?

Heath Ledger este cel mai Joker din toate timpurile si nu este doar parerea mea personala. In filmul The Dark Knight, Heath Ledger este mereu imprevizibil, nebun, zambitor, agitat si are doar o singura agenda. Sa demonstreze ca orice om, chiar si Batman, se poate transforma intr-un raufacator. Imi amintesc faza in care a zis ca va face un creion sa dispara, in fata unei adunari de mafioti si gangsteri si toata sala a sarit in sus. Iar cele 2 scene in care povesteste cum a capatat cicatricele de pe fata, ma fac sa ma gandesc cum ar fi sa ai o lama de cutit in gura, iar in fata ta pe cel mai nebun om de pe planeta.

Heath Ledger a ridicat nivelul foarte sus cand l-a interpretat pe The Joker, iar Joaquin Phoenix, cunoscut de toata lumea ca personajul negativ Commodus din Gladiator, sper sa rupa norii si sa vedem o alta fata a acestui anti-erou cu umor negru ca sufletul lui.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link