McDonald’s in Targoviste

McDonald’s

Avem in sfarsit McDonald’s in Targoviste. Acum vreo 15 ani nu exista un cinematograf in orasul nostru, nu exista Mall, nu exista KFC si McDonald’s. Astea erau doar vise si daca aveai pofta de ceva bun de mancare sau sa vezi un film de top, te urcai in masina si faceai un drum spre Ploiesti, Pitesti sau Bucuresti. Chiar glumea un prieten pe Facebook: McDonald’s a venit cu 10 ani intarziere pentru mine.

Cum e atmosfera in McDonald’s din Targoviste?

Azi, am fost sa fac niste cumparaturi, aveam nevoie de un triplu si niste becuri puternice, dar am gasit doar becuri, restul o sa comand online. Cand ma indreptam spre casa, am vazut ca era deschis la McDonald’s si nu era foarte aglomerat. Vreo 10 masini si vreo 8 clienti in interior. Afara era si un frig de inghetau pietrele si lumea nu s-a inghesuit si din acest motiv.

Poti sa comanzi in interior, tastezi la un kiosk de comanda ce meniu vrei si e destul de simplu. Oricum erau 2 domnisoare dragute care iti explicau tot ce trebuie sa stii. Dai click pe sandwich, alegi pui, vita sau ce iti mai place tie si de acolo poti sa alegi mai departe si cartofi prajiti, plus suc. Am ales apa plata. Apoi o sa primesti un bon pe care va trebui sa il platesti la casa. Daca ai card bancar, poti sa platesti direct.

Servirea a mers repede, erau vreo 6 persoane in fata mea, dar am preluat comanda in 3 minute. Ii arati bonul domnisoarei care te serveste si primesti comanda. Am mancat afara si produsele au fost calde si pe gustul meu. Doar azi, ai la un BIG Mac cumparat, primesti unul gratis. Stiu ca va plac promotiile si reducerile si m-am gandit ca poate vreti sa stiti.

Big Mac

Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgoviște și să fim mai aproape de comunitatea din județul Dâmbovița. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al rețelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery și în siguranța restaurantelor noastre. Grija pentru clienți și pentru echipă rămâne principala noastră prioritate, de aceea vom menține cele mai stricte măsuri de siguranță și anul următor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Cred ca e un pas inainte pentru orasul Targoviste pentru ca eram printre putinele orase care nu avea asa ceva. Fast food nu este sanatos pe termen lung, dar din cand in cand ar fi bine sa ne facem poftele.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link